ΕκδηλώσειςΑρχείο

Εορταστική Milonga tango Argentino στη Ν. Κίο, με σόου από μοναδικούς χορευτές

Μια αυθεντική νύχτα Αργεντίνικου τάνγκο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το Σάββατο 28 Δεκέμβρη 2019, όσοι παραβρεθούν στην εορταστική Μιλόνγκα, που οργανώνει στη Νέα Κίο, η ομάδα Tango de las Afueras.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 9.30μμ, στον όμορφο χώρο του Sequoia espresso & wine bar.

Εορταστική Milonga tango Argentino στη Νέα Κίο, με σόου από μοναδικούς χορευτέςΗ εμφάνιση ενός από τα πιο αντιπροσωπευτικά ζευγάρια στο χώρο του tango Argentino, του Ηλία Αναστασίου και της Σοφίας Νετέρτου θα εκπλήξει μυημένους και μη, ενώ η υπέροχη αυθεντική Αργεντίνικη μουσική θα προκαλέσει ντάμες και καβαλιέρους σε ατελείωτο χορό στο παρκέ για να μοιραστούν τους μακρινούς ήχους και τους κοντινούς ανθρώπους. Και φυσικά την χαρά των γιορτών!

Εορταστική Milonga tango Argentino στη Νέα Κίο, με σόου από μοναδικούς χορευτέςΟ Ηλίας Αναστασίου έχει εκπαιδευτεί στο κλασικό μπαλέτο και με πρόσθετη ειδικότητα στη χορογραφία – σκηνοθεσία – δραματουργία. Έχει συνολικά 37 χρόνια εμπειρία στο χώρο (25 χρόνια διδασκαλίας – 16 χρόνια διδασκαλίας Αργεντίνικου τάνγκο). Το 2002 ίδρυσε τη σχολή χορού Libertango.

Η Σοφία Νετέρτου, μετά από σπουδές στο κλασικό χορό και με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία latin χορών, ασχολείται αποκλειστικά με το Αργεντίνικο τάνγκο από το 2000.

Η κοινή τους πορεία στο tango αρχίζει από το 2004 και μέχρι σήμερα έχουν διαγράψει μια σημαντική χορευτική και καλλιτεχνική καριέρα, χαρακτηριζόμενοι κατά κοινή ομολογία ως ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά ζευγάρια στο χώρο του tango Argentino.

Σταθμοί στην καριέρα τους αποτελούν, η συμμετοχή τους το 2006 στο C.I.T.A – Buenos Aires και το 2007 στο V Mundial De Tango – Buenos Aires, ως το πρώτο ελληνικό ζευγάρι το οποίο διαγωνίστηκε στην κατηγορία Tango Escenario, κατακτώντας την 11η θέση στους ημιτελικούς ανάμεσα σε 250 ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Διδάσκουν σε Festival και σεμινάρια tango ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.