ΚοινωνίαΑρχείο

Προσφορά ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Άργους

Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Δήμου Άργους-Μυκηνών λειτουργεί  από το 2011 και στηρίζει οικογένειες με δυσκολίες επιβίωσης. Αυτή η πρωτοβουλία καλύπτει της ανάγκες χιλίων πεντακοσίων (1.500) συνολικά ατόμων, σε είδη ένδυσης και υπόδησης, τρόφιμα μακράς διάρκειας , είδη πρώτης ανάγκης, είδη καθαρισμού χώρων, κλινοσκεπάσματα, είδη ατομικής υγιεινής, διάφ. είδη οικιακής χρήσης, παιχνίδια και άλλα.

Ωστόσο, οι ανάγκες αυτών των οικογενειών δεν παύουν να υφίστανται και η στήριξη όλων μας θα πρέπει να είναι  συνεχής.

Για το λόγο αυτό, καλούμε τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας να συνδράμουν  το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ με είδη από το κατάστημα ή την επιχείρησή τους, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο του Φορέα.

Η βοήθεια των εμπορικών καταστημάτων με είδη stock, ή διάφορα είδη από πάσης  φύσεως επιχειρήσεις που καλύπτουν τα απαραίτητα ενός νοικοκυριού είναι πολύτιμα για τους συμπολίτες μας.

Καλούμε όλους, με αισθήματα αλληλεγγύης, να προσφέρουν ό,τι μπορούν  στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ  και  εμείς με τη σειρά μας να τα διανείμουμε  στις οικογένειες, όπου σημειωτέον, έχει ελεγχθεί από την Υπηρεσία η  δυσχερής οικονομική τους κατάσταση.

Για συνεννόηση επικοινωνήστε  στο Δήμο με την κα Ζαφειροπούλου Χρυσούλα στο τηλέφωνο 2751360039  σε ώρες γραφείου.