ΡεπορτάζΑρχείο

Στιγμές αγωνίας στο Άργος: Τι συνέβη μετά την πτώση του άτυχου άνδρα από το μπαλκόνι

Τις πρώτες στιγμές μετά την πτώση του άτυχου άνδρα στο Άργος περιγράφουν περίοικοι στο anagnostis.org. Ο 32χρονος γλίστρησε και έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε διαμέρισμα παρόδου της οδού Πολυγένους, πίσω από τους στρατώνες Καποδίστρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου με τον άνδρα να πέφτει πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ίσως το κόκκινο αυτοκίνητο να είναι και αυτό που του έσωσε τη ζωή, καθώς αν έπεφτε κατευθείαν πάνω στο τσιμέντο οι συνέπειες θα ήταν απρόβλεπτες.

Κόκκινο Αυτοκίνητο Άργος

 

Αμέσως σήμανε συναγερμός στη γειτονιά η οποία σηκώθηκε στο πόδι. Γυναίκα που άκουσε τον θόρυβο της πτώσης έσπευσε στο σημείο και αντίκρισε τον 32χρονο τραυματισμένο από την πτώση. Όπως διαπίστωσε είχε τις αισθήσεις του και κουνούσε τα μέλη του. Αργότερα έσπευσαν και άλλοι στο σημείο και φρόντισαν τον άτυχο άνδρα μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Άγνωστο παραμένει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του από την πτώση. Απ’ ότι φαίνεται πάντως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.