Αρχείο

Συλλογή, συσκευασία και μεταφορά για καταστροφή επικίνδυνων αποβλήτων

Περιφέρεια Πελοποννήσου Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας
Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής
Αριθμός  Διακήρυξης :     12.686  / 09 – 09 – 2014 .                
 
Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διακηρύσσει  ότι  θα  διενεργηθεί εθνικός μειοδοτικός διαγωνισμός με ανοικτή διαδικασία, με έγγραφες και σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη εργολάβων για το έργο « Συλλογή, συσκευασία και μεταφορά για καταστροφή επικίνδυνων αποβλήτων Α) 16.000 λίτρων ληγμένων ακατάλληλων προς χρήση  φυτοφαρμάκων δακοκτονίας και Β) 3.000 περίπου ακάθαρτων κενών φιαλών ληγμένων φυτοφαρμάκων & των υλικών συσκευασίας αυτών, καθαρισμός της αποθήκης και έκδοση πιστοποιητικού καταστροφής στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας ».
        Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προσφέροντες για όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Ο χρόνος λήξης επίδοσης των προσφορών που κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο είναι η προηγούμενη εργάσιμη ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού και ώρα 14:30 π.μ. στην  Γραμματεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λακωνίας, Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας, 2ο χιλ. Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου.
      Προσφορές μπορούν να αποστέλλονται και ταχυδρομικά στην πιο πάνω Δ/νση  με ευθύνη του προσφέροντα αρκεί η παραλαβή τους να έχει γίνει επί αποδείξει, μέχρι και την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα του διαγωνισμού, ήτοι την  13 – 10 – 2014 ημέρα Δευτέρα  και ώρα 14:30 μ.μ. Προσφορές οι οποίες θα κατατεθούν μετά την ανωτέρω προθεσμία θα επιστρέφονται ως εκπρόθεσμες. Αν οι υποβαλλόμενες δια χειρός ή αποστελλόμενες ταχυδρομικά προσφορές δεν εκπληρώνουν τα παραπάνω δε λαμβάνονται υπόψη και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν. Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.  
      Ο διαγωνισμός θα γίνει ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού  την 14  – Οκτωβρίου – 2014  ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30 π.μ. στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου (2ο χλμ. Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου) Π.Ε.Λακωνίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με  τους όρους που περιέχονται στην αριθμ.  12.686 / 09 – 09 – 2014 προκήρυξη.
      Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 63.300,00 € (με τον ΦΠΑ), το οποίο είναι και το ανώτατο όριο για την υποβολή προσφορών. Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις δακοκτονίας του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Περιφερειών».  
      Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος, στο σύνολο ή σε τμήμα, μπορεί να γίνει ολοκλήρωση του διαγωνισμού με διαπραγμάτευση (εξαιρετικά με απευθείας ανάθεση).
     Η διακήρυξη θα δημοσιευθεί στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.ppel.gov.gr
Περισσότερες  πληροφορίες  παρέχονται  στα  γραφεία  της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λακωνίας   στα τηλέφωνα  2731363330 και 2731336333 , φαξ 2731022316  στο τμήμα  Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού ελέγχου στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας  στο 2ο χλμ Εθνικής Οδού  Σπάρτης Γυθείου .
 
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ  ΤΑΤΟΥΛΗΣ