ΑθλητισμόςΑρχείο

Νέα σπουδαία μεταγραφή για τον Παναργειακό!

Ένας παίχτης με εμπειρίες από Superleague και από τα  καλά ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, θα φορά από τη φετινή σεζόν τα χρώματα του Παναργειακού. Ο λόγος για τον 28χρονο μέσοεπιθετικό Δημήτρη Κοιλιάρα, που με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις την περίοδο 2006-2007 στον Εργοτέλη, είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Τελικά κατέληξε στον Πανιώνιο, όπου δεν κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω και της παρουσίας Ρεκόμπα και Εστογιανόφ. Εκτοτε έπαιξε σε Λεβαδιακό, ΑΕΠ Πάφου και σε ομάδες της Football League. Πέρσι αγωνίστηκε διαδοχικά σε Ηρακλή Ψαχνών και Παναιγιάλειο έχοντας συνολικά 22 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας μπορεί να παίξει το ίδιο καλά στις δύο πτέρυγες αλλά και πίσω από τον επιθετικό, ενώ είναι διεθνής 8 φορές με την Εθνική Ελπίδων, έχοντας πετύχει μάλιστα και ένα γκολ.

Ο Παναργειακός με αυτή τη μεταγραφή ισχυροποιείται κι’ άλλο από τη μέση και μπροστά, βάζοντας πλώρη για την άνοδο στην Football League, όπου είναι και ο μεγάλος στόχος για τον Λουτσιάνο και τους παίχτες του.

Ο Δημήτρης Κοιλιάρας μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε από την επίσημη σελίδα του Παναργειακού στο facebook, βρέθηκε στο γήπεδο του Παναρκαδικού για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα στο νικηφόρο ματς του κυπέλλου.