ΑθλητισμόςΑρχείο

9ο Ράλλυ Δαναών σε Αργολίδα και Κορινθία

O Ac3 (Argolis Classic Car Club) με επίκεντρο την Αργολίδα, συνδιοργανώνει με την Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και το Δήμο Άργους – Μυκηνών, το 9ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Ο διήμερη εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετράται στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 2 (ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα).

Ο Αc3 προσφέρει στους συμμετέχοντες 2 ημέρες απολαυστικής οδήγησης σε τεχνικές ασφάλτινες, ημιορεινές και ορεινές διαδρομές σε Αργολίδα και Κορινθία, περνώντας από τους ¨Δρόμους του Κρασιού¨ που συναντώνται με την διαδρομή του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ , με θέα τον Κορινθιακό κόλπο ,τη Λίμνη Στυμφαλία και τα βουνά της Αργολίδας ¨στολισμένα¨ με τα φθινοπωρινά χρώματα.

Με σημείο αφετηρίας τον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30) και εκκίνηση το Σάββατο 11:01 ,οι συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 240 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 10-11 Ε.Δ.Α (πολλαπλές χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα.

Η επιτυχημένη συνεργασία μας με την εταιρεία Iron Team (www.sportstiming.gr) συνεχίζεται και οι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο καθώς και σε έντυπη μορφή στην ανασυγκρότηση και στον τερματισμό.

Το δικαίωμα συμμετοχής για τον διήμερο αγώνα ορίζεται στο ποσό των 120,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:

1. Παράβολο Συμμετοχής.

2. Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

3. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης.

4. Έντυπα της εκδήλωσης(roadbook, νούμερα, πινακίδα ,κλπ.)

5. Πλούσιο γεύμα και τελετή απονομής επάθλων.

6. Έπαθλα και αναμνηστικά.