ΆρθροΑρχείο

Κωστούρος – Σαμαρικός ή Σαμαράς – Κωστουρικός;

Τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προτίθεται να κάνει επίτιμο δημότη Ναυπλίου ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος εξελίσσεται σε πολιτικό …αιχμής που χτίζει βήμα – βήμα το μέλλον του με προσεκτικές και χειρουργικές κινήσεις εκπλήσσοντας όχι μόνο τους πιο απόμακρους, αλλά και το περιβάλλον του.
 
Μάλιστα, επικοινωνιακά ο κος Κωστούρος λειτουργεί μεθοδικά με τέτοιον τρόπο, ώστε να απορροφούνται οι όποιοι κραδασμοί μπορεί να δημιουργηθούν με κινήσεις του που έχουν πιθανότητα να αμφισβητηθούν από ορισμένους.
 
Πριν λοιπόν πληροφορηθούν επισήμως οι δημοτικοί σύμβουλοι το θέμα της Ανακήρυξης ως Επιτίμου Δημότη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και δεδομένου ότι ο κος Κωστούρος αφενός περιλαμβάνει στον συνδυασμό του συμβούλους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και αφετέρου έχοντας ψηφιστεί από πολίτες κάθε πολιτικού χώρου, δίκην …διαβούλευσης δεν εμποδίζει να διαρρεύσει η είδηση για την  Ανακήρυξη του Σαμαρά. Έτσι, όταν έρθει η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης αποτέλεσμα θα είναι να έχει ξεφουσκώσει το θέμα….
Αυτό βέβαια προφανώς επιβάλλουν οι επικοινωνιολόγοι του Κωστούρου και είναι θέμα επικοινωνιακής τακτικής; Εμείς δεν το γνωρίζουμε. Ο ίδιος το ξέρει.
 
Παράλληλα όμως τίθεται ως αφορμή σχολιασμού και το ερώτημα:
Ο Κωστούρος είναι Σαμαρικός ή ο Σαμαράς είναι …Κωστουρικός;
 
Η γάτα