ΟικονομίαΑρχείο

Δύο προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς του Άργους

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών συνολικά δύο ατόμων για τις ανάγκες των παιδικών Σταθμών του Δήμου Άργους -Μυκηνών, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα. 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία (5) ημερών από την επόμενη της ανάρτησης στο ρώρο ανακοινώσεων του Δημαρριακού Μεγάρου Αργους. Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται, από τις 07-11-2014 έως τις 11-11-2014, στο Γραφείο Δ/νσης Παιδικών Σταθμών, ταρ. Δ/νση: Ιακώβου Μάνου 23 -Αργος, στην υπεύθυνη υπάλληλο κ. Μάρθα Κουργιαλά ,τηλ. 27510¬68574, κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες. Έντυπα αιτήσεων(ειδικό έντυπο) & υπεύθυνες δηλώσεις θα διατίθενται από το Γραφείο Δ/νσης Παιδικών Σταθμών. Δ. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υπορρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας

2. φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυρίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής ,επίσημη μετάφραση αυτού.

3. Βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον εργοδότη και τον ασφαλιστικό φορέα

4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης.

5. ΥπεύθυνηΔήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έρουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα : α) ότι δεν έρουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή ,υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία ) , απάτη εκβίαση ,πλαστογραφία , απιστία δικηγόρου ,δωροδοκία ,καταπίεση ,απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή ,συκοφαντική δυσφήμιση καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έρουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα γ) ότι δεν έρουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή δ) ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση .

Επιπλέον Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, ότι α) πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται την παρ.2 του άρθρου 169 του Ν.3584/07 και β) να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται με αφετηρία το τέλος της απασχόλησης για την οποία πρόκειται να προσληφθούν και προς τα πίσω δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη )