ΠολιτισμόςΑρχείο

Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φίλων Δημοτικού Ωδείου Άργους

Φέτος στην πρώτη μας χειμερινή συνάντηση σκεφτήκαμε να καλέσουμε τον καθηγητή Μπουζουκιού του Ωδείου Νίκο Πετσάκο με τους συνεργάτες του Σταύρο Μπούζιο, πιάνο και Μαρία Γκίκα, τραγούδι, για να μας συντροφέψουν με αγαπημένα τραγούδια. 

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, 7.00 το απόγευμα, σας περιμένουμε στο φιλόξενο χώρο του Café Kandinsky
 

H επόμενη πρόταση του Συλλόγου είναι μια μουσική βραδιά με τίτλο “Από την Αναγέννηση …στους Beattles” με τον κιθαρίστα Μιχάλη Λαδένη (επίσης καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Άργους με πολυάριθμες εμφανίσεις), Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, 7.30 μ.μ, στο Μέγαρο Κωνσταντόπουλου. 

Για την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει μεταφορά στην Αθήνα, στο Half Note Jazz Club, για τη απογευματινή μουσική παράσταση των δίδυμων αδελφών Φίνα “Δύο τενόροι στα μπουζούκια”. Οι αδελφοί Φίνα – οι οποίοι υπήρξαν μαθητές του Ωδείου μας στα πρώτα τους βήματα – έχουν διαπρέψει στις διεθνείς μουσικές σκηνές ως τενόροι και πιανίστες. Στην μουσική κωμωδία που θα παρακολουθήσουμε σατιρίζουν την οικονομική κρίση, την όπερα, τις εκπομπές μαγειρικής την “ευγενή” καλλιτεχνική άμιλλα και όχι μόνο. 

Για τα παιδιά, τέλος, ετοιμάζουμε ταξίδι στην Αθήνα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, όπου θα παρακολουθήσουμε την παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά: «Δώδεκα παρά δώδεκα». Πρωτοχρονιάτικο μουσικόραμα σε δώδεκα σκηνές και μια κλεψύδρα σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Πρόκειται για τη “συγκλονιστική συνάντηση του παλιού και νέου χρόνου με δεινόσαυρους, Ρωμαίους εκατόνταρχους και ένα λευκό μονόκερω, ένα βράδυ πρωτοχρονιάς, λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, στον προθάλαμο του χωροχρόνου”.

Στο ρόλο του ΠΑΛΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ο Γρηγόρης Βαλτινός

ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ο Πάνος Μουζουράκης