Αρχείο

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8 ΜΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                  Ναύπλιο, 2212-2014                        

ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ                                                                           Αριθμ. Πρωτ.: 36501

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Πληροφ. Αλεξίου Γεώργιος 27523-60926

                                                                                            

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  της υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 5/2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 8 ΜΗΝΩΝ κατά το άρθρο 21 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει.

 

 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιεων έχοντας υπόψη:

 

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994 «Σύσταση ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης» (ΦΕΚ 28 Α), όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.
  2. Την υπ΄ αριθμό 33/4-2-2014 απόφαση του  Δ.Σ. Δήμου Ναυπλιέων περί προγραμματισμού προσλήψεων εποχικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα έτους 2014 και ακολούθως την υπ αρ 378/12-12-2014 νεώτερη απόφαση του Δ/Σ για επικαιροποιηση της προηγούμενης μας.
  3. Την υπ’ αριθμό 6195 από 17-4-2014 Εγκριτική Απόφαση για πρόσληψη προσωπικού 15 ατόμων ανταποδοτικού χαρακτήρα από το Υπουργείο Εσωτερικών.
  4. Την υπ αρ  32106/3.11.2014  ΣΟΧ5/2014  πλήρη ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων .
  5. Την υπ αρ 22992/22-12-2014 έγκριση της ΣΟΧ 5 ανακοίνωσης μας για 2 άτομα, προσωπικό ανταποδοτικών υπηρεσιών από το ΑΣΕΠ για ειδικότητες ΔΕ24 Ηλεκτροτεχνίτη ΣΤ ειδικότητας με άδεια καλαθοφόρου και ΔΕ 24 Ηλεκτροτεχνίτη ΣΤ΄ ειδικότητας .

 

Ανακοινώνει

 

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ναυπλιέων που εδρεύει στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός

θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

111

Δήμος Ναυπλιέων

Ναύπλιο

ΔΕ 24 Ηλεκτροτεχνίτη ΣΤ΄ ειδικότητας με άδεια καλαθοφόρου (ομάδας Γ΄ τάξης Δ΄)

8 μήνες

1

112

Δήμος Ναυπλιέων

Ναύπλιο

   ΔΕ 24 Ηλεκτροτεχνίτη ΣΤ΄ ειδικότητας

8 μήνες

1

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Τίτλος σπουδών  και

λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα

111

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος εγκαταστάτη ή συντηρητή Ηλεκτροτεχνίτη ΣΤ΄ ειδικότητας οποιασδήποτε κατηγορίας

β)  Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α’ ή Β’ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση  της άδειας υπηρεσίας, ότι η ανωτέρω άδεια άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.

γ) Άδεια μηχανοδηγού – χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης έργων ομάδας Γ΄ τάξης Δ΄.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ  Α΄  Β΄ & Γ΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ &  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ  ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ) .

112

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος εγκαταστάτη ή συντηρητή Ηλεκτροτεχνίτη ΣΤ΄ ειδικότητας οποιασδήποτε κατηγορίας .

β)  Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α’ ή Β’ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδήποτε τίτλος ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος υποβάλλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση  της άδειας υπηρεσίας, ότι η ανωτέρω άδεια άσκησης επαγγέλματος χορηγήθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ  Α΄  Β΄ & Γ΄ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ &  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ  ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ & ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ)  .

 

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ-24

Ως βαθμολογούμενη εμπειρία για τους παρακάτω κωδικούς θέσεων νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο των  προς πλήρωση θέσεων.

ΚΩΔΙΚΟI ΘΕΣΕΩΝ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ

 

111 & 112

 Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά την απόκτηση της ζητούμενης, κατά περίπτωση, ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΗ ΣΤ ειδικότητας, από την παρούσα ανακοίνωση καθώς και άδειας μηχανοδηγού – χειριστή μηχανήματος έργου ή επαγγελματικής άδειας οδήγησης αυτοκινήτου. (Για τις άδειες χειριστών – μηχανημάτων έργου που εκδόθηκαν βάσει του π.δ. 113/2012 και της απόφασης με αριθμ. οικ.1032/166/Φ.Γ. 9.6.4.(Η)/5.3.2013 βλ. σχετική επισήμανση στα προσόντα).

Για την απόδειξη της εμπειρίας αυτής βλ. δικαιολογητικά περίπτωση Α(1) ή Ειδικές περιπτώσεις απόδειξης εμπειρίας του Παραρτήματος ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) – ΚΕΦΑΛΑΙΟ IΙ., στοιχείο 16. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας.

Οι τρόποι υπολογισμού της εμπειρίας για όλες τις ειδικότητες περιγράφονται αναλυτικά στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» (βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ I., ενότητα Ε. , υποενότητα «ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ»). 

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν, νομίμως επικυρωμένα, όλα τα  απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:   ΑΙΤΗΣΗ,    ΦΩΤ/ΦΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ,   ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,   ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ,   ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΙΚΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,    ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ,  ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΛΠ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 34 ΝΑΥΠΛΙΟ Τ.Κ.21100, απευθύνοντάς την στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού Δήμου Ναυπλιέων υπόψη κου Γεωργίου Αλεξίου (τηλ. επικοινωνίας: 27523-60926). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέση μίας μόνο κατηγορίας .

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ΚΑΙ της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ    02 – 01 – 2014).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ)· γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές à ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ).

ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ της παρούσας ανακοίνωσης αποτελεί και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «27-9-2013», το οποίο περιλαμβάνει: i) οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3, σε συνδυασμό με επισημάνσεις σχετικά με τα προσόντα και τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων σύμφωνα με τις ισχύουσες κανονιστικές ρυθμίσεις· και ii) τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Παράρτημα αυτό μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται και για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή: Κεντρική σελίδα à Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών φορέων à Εποχικού (ΣΟΧ).

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                        ΝΑΥΠΛΙΟ  23-12-2014

ΔΗΜΟΣ  ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ                                      Αρ. πρωτ: 36561

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :  ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ  34

 

      Προς

1)  Την Αποκεντρωμένη Δ/ση Πελοποννήσου Δυτ Ελλάδας & Ιονίου

Τμ Δ/κου Οικονομικού Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Μπουμπουλίνας 14 Ναύπλιο τ.κ. 21100.

2) ΚΕΠ ΝΑΥΠΛΙΟΥ:

λεωφόρος   Νέας Κίου (κολυμβητήριο)

τηλ 27520-96145     fax  96146

3) ΚΕΠ (πρώην Νομαρχιακής Αυτ/σης Αργολίδας) 27523-60204 FAX 27520-24316

4) ΚΕΠ  Δ.Δ. Ασίνης

5) ΚΕΠ  Δ.Δ. Μιδέας

6) ΚΕΠ  Δ.Δ. Νέας Τύρινθας.

7) Προς την ημερησία Εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Σιδηράς Μεραρχίας 45 (11η) Ναύπλιο

Τηλ. 2752097998  (FAX 2752097888).

8) ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Βελλίνη 5 Ναύπλιο 21100 τηλ 2752022257

Fax : 2752022257

ΤΚ                   : 21100

Τηλέφωνο       : 27523-60926 & 927

FAX                : 2752096379

Πληροφορίες  : Αλεξίου Γεώργιος

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέμα: « Αποστολή   ανακοίνωσης  για πρόσληψη 8 μηνου εποχικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα 2 άτομα» .

 

 

        Σας αποστέλλουμε  την υπ αρ πρωτοκ. 36501/22-12-2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της  υπηρεσίας μας  και την αντίστοιχη  ΑΙΤΗΣΗ (υπόδειγμα ) που αφορά πρόσληψη 

2 ηλεκτροτεχνιτών ΣΤ ειδικότητας  με σύμβαση 8 μηνών  για ενημέρωσή σας και παρακαλούμε να  ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ στον πίνακα ανακοινώσεων και να μας αποστείλετε πρακτικό ανάρτησης . Στις εφημερίδες να δημοσιευτεί 1 φορά στο  προσεχές φύλλο σας..

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων

 

         Δημήτριος Ι. Κωστούρος