ΚοινωνίαΑρχείο

Και 4ος Έλληνας νεκρός στο Norman Atlantic-Ποιοι είναι οι αγνοούμενοι

Μεγαλώνει δυστυχώς ο θλιβερός κατάλογος με τα θύματα από το Norman Atlantic καθώς οι ελληνικές αρχές ειδοποιήθηκαν ότι οι Ιταλοί ταυτοποίησαν έναν τέταρτο Έλληνα νεκρό.

Για την τραγική κατάληξη έχει ήδη ενημερωθεί η οικογένεια, μέλη της οποίας βρίσκονται καθ’ οδον προς την Ιταλία προκειμένου να προχωρήσουν στην διαδικασία της αναγνώρισης της σορού., ενώ παράλληλα οι ιταλικές άρχες έχουν στη διάθεσή τους και την φωτογραφία του θύματος προκειμένου με την σειρά τους να προχωρήσουν στην κατά το δυνατόν ασφαλέστερη ταυτοποίηση.

Παράλληλα στην Πάτρα έφτασαν την Πέμπτη όλα τα μέλη του πληρώματος του Norman Atlantic ενώ δόθηκε εντολή από τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στις ελληνικές αρχές να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στους συγγενείς των εννέα Ελλήνων αγνοουμένων από το ναυτικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή ανοιχτά της Αδριατικής.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Λιμενικού οι εννέα αγνοούμενοι είναι οι: 
1. ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
2. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3. ΤΣΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
4. ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
5. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
6. ΣΑΓΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8. ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
9. ΣΟΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Να θυμίσουμε ότι στο Norman Atlantic έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους ο Κώστας Κουφόπουλος και ο 59χρονος Νικόλαος Παράσχης από τη Ζάκυνθο.

Ο Γιώργος Δούλης που αναφέρθηκε ως το πρώτο θύμα αυτής της τραγωδίας, θεωρείται πλέον και επίσημα ως αγνοούμενος, καθώς δεν έχει υπάρξει ταυτοποίηση από την οικογένειά του. Αν τελικά βρεθεί ζωντανός τότε ο αριθμός των μέχρι τώρα Ελλήνων νεκρών θα περιοριστεί στους τρεις.