ΑθλητισμόςΑρχείο

Διακρίσεις για τον ΓΑΣ Ταεκβοντό Άργους στην Ολλανδία

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Κουκουμέλου του ΓΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΡΓΟΥΣ, στο το 42ND LOTTO DUTCH OPEN που πραγματοποιήθηκε στις 13,14&15 Μαρτίου, στο Eindhoven της Ολλανδίας, με συμμετοχή 1800 περίπου αθλητών από όλον τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κανέλλος, προπονητής του συλλόγου Άργους, κατέβασε τρεις αθλητές, τους Τρίχα Παναγιώτη στα -48 kg εφήβων, Ψυχογυιό Ανδρέα στα -63 kg εφήβων και Κουκουμέλου Μαρία στα -63 kg νεανίδων.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Κουκουμέλου, όπου αντιμετώπισε στον πρώτο αγώνα, αθλήτρια από τη Γερμανία, όπου και επικράτησε με σκορ 2-0. Στο δεύτερο αγώνα συνάντησε αθλήτρια από το Βέλγιο, όπου κέρδισε με 12-0. Στον τρίτο αγώνα, οποίος ήταν και ο ημιτελικός, διαγωνίστηκε με αθλήτρια από τη Σκωτία, όπου ηττήθηκε με σκορ 18-13.
 

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τρίχας Παναγιώτης, κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα, με σκορ 4-3, αθλητή από τη Γαλλία. Στο δεύτερο αγώνα ηττήθηκε από αθλητή της Γερμανίας, στη παράταση και στο χρυσό πόντο.

Ο Ψυχογυιός Ανδρέας, δυστυχώς είχε πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση και ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα, από τον ελληνικής καταγωγής Κωνσταντινίδη, όπου αγωνίζεται με τη χώρα της Γερμανίας.

Ευχαριστημένος δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Άργους, αφού και οι τρεις συμμετέχοντες αθλητές είναι η πρώτη τους χρονιά στη κατηγορία των εφήβων-νεανίδων και ασφαλώς θέλουμε χρόνο προσαρμογής.