ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Παρέμβαση Γραμματικόπουλου για την Πλατεία Δικαστηρίου

Η τραγική εικόνα που παρουσιάζει το Ναύπλιο σε ότι αφορά τους χώρους στάθμευσης και η γενικότερη κυκλοφοριακή αναρχία που επικρατεί στην πόλη, βρέθηκε στο επίκεντρο της τοποθέτησης του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστου Γραμματικόπουλου στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, που στάθηκε κυρίως στο πρόβλημα της Πλατείας των Δικαστηρίου, το οποίο επανειλημμένες φορές έχουμε επισημάνει κι’ εμείς μέσα από την έντυπη και την ηλεκτρονική μας έκδοση.  

Η παρέμβαση του Χρήστου Γραμματικόπουλου ήταν έντονη, χαρακτηρίζοντας την εικόνα που παρουσιάζει η πλατεία γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο “απαράδεκτη”. Η πλατεία έχει κυριολεκτικά μετατραπεί, εδώ και καιρό, σε parking αυτοκινήτων “πνίγοντας” τον ευρύτερο χώρο και προσβάλλοντας κάθε έννοια αισθητικής, τόνισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Γραμματικόπουλος παράλληλα επισήμανε ότι τα έργα που είναι σε εξέλιξη και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της πλατείας δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία για κανέναν, συμπληρώνοντας ότι η συνολική εικόνα κυκλοφορίας αυτοκινήτων-πεζών που παρουσιάζει το Ναύπλιο είναι τραγική και είναι το αποτέλεσμα σειράς άστοχων παρεμβάσεων τα τελευταία χρόνια στο κέντρο της πόλης και όχι μόνο.

 

Θυμηθείτε ορισμένα μόνο από τα ρεπορτάζ του “Α” για το εν λόγω θέμα:

– Σιγά μην ίδρωνε το …αυτί κανενός! 

– Φωτορεπορτάζ: Το πάρκινγκ του δικαστηρίου Ναυπλίου

– Μήπως δημιουργείται κακό προηγούμενο με την παραχώρηση θέσεων πάρκινγ σε δρόμους, προκειμένου να αδειάσει το Δικαστήριο;

– Έγινε και επισήμως γκαράζ η πλατεία Δικαστηρίου στο Ναύπλιο;