ΚοινωνίαΑρχείο

Πρωτοβουλία για την επαναλειτουργία του Τρένου προς Ναύπλιο

Κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαβούλευση για την βιώσιμη επαναλειτουργία του Τρένου στο τμήμα Κόρινθος-Άργος-Ναύπλιο, αλλά και να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και την γενικότερη αξιοποίηση των σιδηροδρομικών υποδομών του νομού, απευθύνουν οι Φίλοι Τρένου Αργολίδας

Μία βολιδοσκόπηση γίνεται μέσω της ομάδας του Facebook “Θέλουμε το Τρένο στην Αργολίδα”  ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται η υλοποίηση σειράς δράσεων, μεταξύ των οποίων και συγκέντρωση υπογραφών.

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό κείμενο:
Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Φίλων του Τρένου της Αργολίδας προκειμένου να μελετήσουμε τρόπους αξιοποίησης της σιδηροδρομικής υποδομής του Νομού και να διερευνήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν για βιώσιμη επαναλειτουργία των τακτικών δρομολογίων στο τμήμα Κόρινθος – Ναύπλιο. Μεταξύ των παρευρισκομένων υπήρξε ταύτιση απόψεων και αποφασίστηκαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τις οποίες θα αναλάβουμε. 

Συγκεκριμένα αποφασίσαμε να αποστείλουμε έγγραφα αιτήματα στα όργανα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης, καθώς και στους φορείς του νομού, με τα οποία θα ζητάμε να λάβουν αποφάσεις για τη διεκδίκηση της επαναλειτουργίας του δρομολογίου, ώστε να δειχθεί η ομόθυμη επιθυμία των Αργολιδέων στο θέμα αυτό και η διάθεσή μας να μην αφήσουμε το ζήτημα στις Ελληνικές καλένδες. Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας αυτή, παρακαλούμε να υπογράψετε-δηλώσετε τη συμμετοχή σας κάτω από την παρούσα ανάρτηση.

Για όσους επιθυμούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην προσπάθεια ακολουθήστε το παρακάτω Link: 
https://www.facebook.com/groups/1477551675804815/