ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

“Δημοψήφισμα” και για το Ναύπλιο!

Τελευταία ημέρα για όσους επιθυμούν να θέσουν τις απαντήσεις τους στην 5λεπτη έρευνα για την τουριστική φυσιογνωμία του Ναυπλίου. Ο αριθμός των απαντήσεων είναι ήδη ιδιαίτερα ικανοποιητικός και γι’ αυτό αποφασίσαμε να κλείσουμε το ερωτηματολόγιο νωρίτερα απ’ ότι αρχικά είχαμε προγραμματίσει. Συγκεκριμένα θα μείνει ανοιχτό μέχρι και το σημερινό βράδυ.

Η έρευνα διεξάγεται προκειμένου να καταγραφεί η γνώμη των δημοτών για την τουριστική ταυτότητα του Δήμου Ναυπλιέων, με τη δυνατότητα του καθενός να καταθέσει τις ιδέες και τις προτάσεις του για την βελτίωση της πόλης.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία βλέπουμε ότι οι απαντήσεις παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και αναδεικνύουν και θέματα στα οποία οι αρμόδιοι μέχρι τώρα δεν είχαν δείξει την απαιτούμενη προσοχή.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και την απαιτούμενη συλλογή και επεξεργασία των αποτελεσμάτων, αυτά θα κατατεθούν στην δημοτική αρχή και θα είναι στην διάθεση όλων των φορέων, προκειμένου να ληφθούν υπόψη για τον σχεδιασμό της τουριστικής ταυτότητας του Ναυπλίου. Ορισμένα εξ’ αυτών θα έπρεπε να αποτελέσουν τροφή για προβληματισμό σε ότι αφορά τον μελλοντικό τουριστικό σχεδιασμό.

 Το ερωτηματολόγιο παρατίθεται συννημένο παρακάτω ή εναλλακτικά μπορείτε να απαντήσετε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.