ΨυχαγωγίαΑρχείο

Χωρίς πανηγύρια σε Νέο Ροεινό και Βιβάρι μέχρι νεοτέρας

Δεν είμαστε για τα πανηγύρια φέτος αφού αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο…

Οι κλειστές τράπεζες και οι οικονομικές δυσκολίες που φέρνουν τα capital controls ανάγκασαν τους διοργανωτές δύο από των πιο δημοφιλών πανηγυριών της Αργολίδας να τα αναβάλλουν. Ο λόγος για του Νέου Ροεινού που ήταν προγραμματισμένο για αύριο (16/7) και αυτού στο Βιβάρι (19-20 Ιουλίου).

Όπως ανακοινώνει η Διοίκηση του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΝΕΟΥ ΡΟΕΙΝΟΥ και ο Γιάννης Καζάς, το ετήσιο πανηγύρι της ομάδας που πραγματοποιείται στο Νέο Ροεινό την παραμονή της Αγίας Μαρίνας (16/7) αναβάλλεται.

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης συμμεριζόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα μας σε οικονομικό επίπεδο. 

Η διοίκηση της ομάδας, και ο πρόεδρος της ομάδας, θα θέλανε να ζητήσουν συγνώμη για την αναστάτωση και να ενημερώσουν ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε κάποια άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία τον Αύγουστο, Θεού θέλοντος και οικονομικών εξελίξεων επιτρέποντος με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ που είχε αρχικά κλειστεί για τις 16/7 και αποτελλούνταν από τους ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΖΑ, ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ, ΚΩΣΤΑ ΣΑΦΕΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΨΑΛΗ.

Από την άλλη το ίδιο φέρεται να ισχύει και για το διήμερο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στο Βιβάρι που κάθε χρόνο προσελκύει αρκετό κόσμο.

Ωστόσο φέτος οι διοργανωτές φαίνεται πως αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα και έτσι αποφάσισαν την αναβολή της εκδήλωσης, που δεν αποκλείεται και αυτή να γίνει σε κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία, καλώς εχόντων των πραγμάτων.