ΚοινωνίαΑρχείο

Άργος: Το πέταξαν μέσα σε κάδο σφιχτά δεμένο μέσα σε σακί!

Στις 17/08/2015 το σκυλάκι της φωτογραφίας βρέθηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών στις Νέες εργατικές κατοικίες τού Άργους. Το κεφάλι του ήταν μέσα σε σακί το οποίο ήταν πολύ σφιχτα δεμένο στο λαιμό του. Ἐνας περαστικός άκουσε τα κλάματα του σκυλιού και κατάφερε να βγάλει το σκυλί από τον σκουπιδοντενεκέ. Ειδοποιήθηκε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Λάιζα Αλίκη Λαμπράκη και μαζί τους μετέφεραν άμεσα το σκυλάκι σε κτηνίατρο.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι συμπολίτες αυτοί ανέλαβαν επίσης τα έξοδα νοσηλείας του άτυχου ζώου. Δυστυχώς δεν ήταν όλοι οι κάτοικοι της γειτονιάς ευαισθητοποιημένοι προς το άτυχο ζώο. Την ίδια ώρα που μελετούσαν την κατάσταση του ζώου και προσπαθούσαν να δουν τι μπορούν να κάνουν, εμφανίστηκε μία κάτοικος της γειτονιάς που τους έβαλε τις φωνες ότι πρέπει να πάρουν το ζώο αμέσως απο εκέι γιατί η γειτονιά έχει και παιδάκια.

 

Το ζώο αυτό δεν είναι αδέσποτο μιας και έχει σημάδι από λουράκι στο λαιμό. Είναι παράλλητο λόγω ασιτίας και πιθανόν να ήταν συνέχεια δεμένο χωρίς τροφή. Είναι αρσενικό περίπου 2 ετών και ο σύλλογος Λάιζα αναζητεί πλέον τον ιδιοκτήτη του. Παρακαλουμε αν κάποιος γνωρίζει οποιανδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6987 861540.

Φιλοζωικός Σύλλογος Άργους Λάιζα (www.facebook.com/laizaargos)