ΠολιτικήΑρχείο

Βάλθηκαν να ξαναβγάλουν τον Μανιάτη βουλευτή

Με τα μούτρα έχει πέσει στη μάχη για την ανάκτηση της έδρας του Γιάννη Μανιάτη στην Αργολίδα, ο εναπομείναν μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ. Αυτή τη φορά μάλιστα – συγκριτικά με το παρελθόν – επιχειρείται η παρουσίαση ενός δυνατότερου ψηφοδελτίου, αφού όλοι αντιλήφθησαν ότι ένα «άλογο» μόνο του δεν μπορεί να σύρει το κάρο, ακόμα και αν πρόκειται για πρωτοκλασάτο υπουργό. Στην προκειμένη περίπτωση αποδείχθηκε ότι τα παντελώς αδύναμα ψηφοδέλτια του παρελθόντος με άγνωστα ονόματα που δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν ψήφους, είχαν μοναδικό στόχο να ξεχωρίζει το όνομα του Γιάννη Μανιάτη, και βέβαια δεν έφεραν  τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού χαμένο ήταν το ίδιο το κόμμα.

Έτσι, σε αυτές τις εκλογές με τις …ευλογίες της Φώφης Γεννηματά και με δεδομένο ότι το ψηφοδέλτιο καταρτίζεται με λίστα, όλοι εργάζονται για να ξαναστείλουν τον Γιάννη Μανιάτη στη Βουλή. Άλλωστε αν εκλεγεί θα είναι ένα σημαντικό πρόσωπο δίπλα της στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του διαλυμένου από τα μνημόνια κόμματος.

Μάλιστα, ο στόχος να εκλεγεί ο Μανιάτης βουλευτής, δεν κρύβεται ούτε από τους συνυποψηφίους του. Τόσο ο Τάσος Λάμπρου, όσο και ο Ανδρέας Χρονόπουλος  εύχονται να ξανακερδίσει το ΠΑΣΟΚ τη χαμένη έδρα.