ΠολιτικήΑρχείο

Εκπλήξεις από το Ποτάμι στην Αργολίδα-Μέσα ο Καχριμάνης, εκτός η Μέξη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η λίστα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν Το Ποτάμι στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας, συμπεριλαμβάνοντας ανθρώπους που ανήκουν στις δημιουργικές δυνάμεις και συνομιλούν απευθείας με την τοπική κοινωνία.

Οι 396 υποψήφιοι του κόμματος, 408 συμπεριλαμβανομένου του ψηφοδελτίου Επικρατείας, προέρχονται από το χώρο της ελεύθερης αγοράς, των επιχειρήσεων, των γραμμάτων και των τεχνών, του αθλητισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και από τον αγροτικό κλάδο.

Η βασική αλλαγή σε σχέση με τον Ιανουάριο βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, το οποίο θα ανακοινωθεί έως την Τετάρτη, όπου αντί για τον Παν. Καρκατσούλη, επιλέχθηκε ο πρώην Ευρωπαίος Συνήγορος του Πολίτη, Νικηφόρος Διαμαντούρος.

Σε ότι αφορά την Αργολίδα έχουμε εκπλήξεις καθώς η πρώτη σε σταυρούς στις εκλογές του Γενάρη Μαρίλη Μέξη μένει εκτός ψηφοδελτίου, ενώ επικεφαλής της λίστας τίθεται ο Σπύρος Καχριμάνης, με την ελπίδα ότι το κόμμα θα κερδίσει περισσότερες ψήφους από τον αγροτικό κόσμο της περιοχής. Ο Γιώργος Γκάτσης και η Γεωργία Σκαζά είναι οι άλλοι δύο που βρίσκονται εκτός ψηφοδελτίου σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, και την θέση τους καταλαμβάνουν ο Ιωάννης Σταϊκος και η Μαρίνα Νέζου.
 

Το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στην Αργολίδα αποτελείται από τους:
Σπύρο Καχριμάνη
Μιχάλη Μπονώρη
Σωκράτη Μαρινάκο
Ιωάννη Σταϊκο
Μαρίνα Νέζου

Σε ότι αφορά τις πολυπληθείς εκλογικές περιφέρειες, ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης και στα Χανιά. Στην Α’ Αθήνας πρώτος ο Σπύρος Λυκούδης, στη Β’ Αθήνας οι Γρηγόρης Ψαριανός, Χάρης Θεοχάρης, Γιώργος Αμυράς και Αντιγόνη Λυμπεράκη, στη Β’ Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Μάρκου, στο υπόλοιπο Αττικής ο Γιώργος Μαυρωτάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PDF ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ