ΑθλητισμόςΑρχείο

Πήρε Νικλητσιώτη ο Παναργειακός

Παίκτης του Παναργειακου είναι ο Γιώργος Νικλητσιώτης για ένα χρόνο, με τον 24χρονο δεξιό εξτρέμ και άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να προέρχεται από μια σεζόν που τη μοίρασε φορώντας τις φανέλες της Νίκης Βόλου, ομάδα Super League και της Λαμίας, ομαδα Football League (Βορειος Ομιλος).

Στην φωτογραφία με το μελος του Δ,Σ. της ομάδας Νίκο Καπετάνιο, στην μέση ο παίκτης, και δεξιά ο μάνατζερ του Γιαν. Γλυκος, αμέσως μετά την υπογραφή του.
 

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός από τη Φωτάδα Τρικάλων ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ υπήρξε διεθνής και με την Εθνική Νέων. Παίχτης με μεγάλες προοπτικές, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το 2008, όμως στα δύο χρόνια που ήταν στην πρώτη ομάδα αγωνίστηκε μόλις δύο φορές. Στη συνέχεια έπαιξε δανεικός στον ΟΦΗ, τον Θρασύβουλο και τη Helmond Sport στη Β’ κατηγορία της Ολλανδίας.

Τη σεζόν 2012-2013 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα και είχε 13 συμμετοχές στη Super League και την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε ξανά στην ίδια κατηγορία ως παίκτης της Νίκης Βόλου γράφοντας ακόμα 10 συμμετοχές μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 όπου μεταγράφηκε στη Λαμία έχοντας 6 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική.

Εχθές μάλιστα αγωνίστηκε στο ισόπαλο (2-2) φιλικό του Παναργειακού με την Ένωση Λέρνας και μάλιστα σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του Άργους.