ΑθλητισμόςΑρχείο

Νέος προπονητής στον Παναργειακό

Ξαφνικές ανακατατάξεις είχαμε στον Παναργειακό που εκτός από την μεταγραφική ενίσχυση στην άμυνα με την απόκτηση του Σταύρου Σταθάκη, η χθεσινή μέρα μας επιφύλασσε και δύο ακόμα μαντάτα με το ένα να αποτελεί όντως μία μεγάλη έκπληξη. Η διοίκηση ανακοίνωσε την αιφνίδια αλλαγή προπονητή από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική, χωρίς όμως να χρεώνεται κάτι ο Δουβίκας, που μένει στην ομάδα αλλά από άλλο πόστο. Το άλλο μαντάτο αφορά τις ακαδημίες της ομάδας, οι οποίες επέστρεψαν στην παλιά τους στέγη στο sports club στη Χαλέπα Άργους.

Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο πρώην τεχνικός της Ερμιονίδας Ρομπέρτο Μπολάνο που αναλαμβάνει δουλειά από σήμερα. Ο Γιάννης Δουβίκας δεν απολύεται αλλά παραμένει στην ομάδα ως τεχνικός διευθυντής, καλούμενος να συνεργαστεί με το νέο προπονητή με στόχο το χτίσιμο μίας αξιόμαχης ομάδας. 

Η ανακοίνωση του Παναργειακού:
Η διοίκηση του Α.Π.Ο. Παναργειακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Ρομπέρτο Μπολάνο στη θέση του προπονητή της ομάδας. Ο έως σήμερα προπονητής της ομάδας Γιάννης Δουβίκας μετατίθεται στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Καλωσορίζουμε τον κύριο Μπολάνο στην οικογένεια του Παναργειακού. Ευχόμαστε και στους δύο, καλή επιτυχία στο νέο τους έργο.