Εκκίνηση για το 10ο επετειακό ράλλυ Δαναών

To Σάββατο 31 Οκτωβρίου ξεκινά ένας από τους πιο φημισμένους αγώνες  στο χώρο του Κλασσικού Αυτοκινήτου ο οποίος  διοργανώνεται ανελλιπώς από το έτος 2006.

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την ΚΕΔΑΜ και την υποστήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών, το «10ο Πολιτιστικό-Ιστορικό  Ράλλυ Δαναών το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015. 

Ο AC3 φιλοδοξεί να προσφέρει στους συμμετέχοντες 2 ημέρες απολαυστικής οδήγησης σε όμορφες ασφάλτινες ορεινές και παραθαλάσσιες διαδρομές της Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, εγνωσμένης απολαυστικής οδήγησης. 
 

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 37 κλασσικά- Ιστορικά Αυτοκίνητα από Αττική, Αρκαδία, Κορινθία και Αργολίδα, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά, πως ο AC3 έχει την δυνατότητα να διοργανώνει άρτιες εκδηλώσεις και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του κλασσικού αυτοκινήτου.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στους Στρατώνες Καποδίστρια. Εκεί η παρουσία των αυτοκινήτων θα λειτουργήσει ως στατική έκθεση (09:00-10:45 και 13:30-16:00), έτσι ώστε οι λάτρεις του κλασσικού και του διαχρονικού να  έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα  καλοδιατηρημένα αυτοκίνητα και να συνομιλήσουν με τα πληρώματα.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του AC3, www.ac3.gr και στο facebook.