ΆρθροΑρχείο

Το Top 5 των άρθρων του anagnostis.org για το 2015

Η εμπεριστατωμένη άποψη παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας για την ενημέρωση, αν και η στενότητα του χρόνου δεν το επιτρέπει στο βαθμό που θα θέλαμε. Το anagnostis.org είναι πάντα ανοιχτό σε κάθε άποψη και ενθαρρύνει την αρθρογραφία από τους αναγνώστες του.

Με την παρέλευση του 2015 συγκεντρώσαμε τα πέντε δημοφιλέστερα άρθρα από τους συντάκτες και αρθρογράφους του anagnostis.org :

5.) Πόσο πολιτισμένοι είμαστε; Ο Φάνης Ζουρόπουλος συνήθως εμπνέεται από την επικαιρότητα ή από την ιστορία. Αυτή τη φορά καταπιάνεται με ένα θέμα πάντα επίκαιρο που χαρακτηρίζει τον σύγχρονο Έλληνα. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο που αναγνωρίστηκε αναλόγως.

4.) Τουρισμός κρουαζιέρας στο Ναύπλιο αλλά με τι κόστος; Ο αρχισυντάκτης του anagnostis.org Κοσμάς Κορολόγος αναλύει το θέμα της κρουαζιέρας στο Ναύπλιο, βάζοντας στη ζυγαριά το οικονομικό όφελος με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

3.) «Βενετσιάνικο Ναύπλιο»: Το πείραμα που πέτυχε: Ο εκδότης και αρχισυντάκτης του Αναγνώστη Πελοποννήσου και του anagnostis.org Άκης Γκάτζιος εκφράζει την άποψή του για το βενετσιάνικο καρναβάλι του Ναυπλίου, με αφορμή μία εκδήλωση που διοργανώθηκε στην πλατεία Συντάγματος. Το άρθρο είναι επίκαιρο γιατί οι απόκριες πλησιάζουν. Ας το δουν οι αρμόδιοι… 

2.) Κι από χρόνου στο «κρυφό σχολειό»Ο Παναγιώτης Περράκης (κοινώς Θείος Τάκης) με το ιδιαίτερο ύφος που τον διακρίνει, καταπιάνεται με το εκπαιδευτικό σύστημα και το κατά πόσο οι φοιτητές θα πρέπει να εκλέγουν ή όχι τους πρυτάνεις. Ένα άρθρο που αγκαλιάστηκε από τους αναγνώστες και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

1.) Τα καλύτερά μας χρόνια, στο «πάρκο» του ΆργουςΓια το δημοφιλέστερο δεν χρειάστηκε να ψάξουμε και πολύ. Πρώτο και με διαφορά το εξαιρετικό άρθρο του αρχισυντάκτη του Αναγνώστη Πελοποννήσου Άκη Ντάνου με αφορμή το ξήλωμα που έγινε στο «παρκάκι» της πλατείας τον Μάρτιο του 2015. Ένα μοναδικό ψηφιδωτό αναμνήσεων χωρίς την απογοήτευση, την μιζέρια και την γκρίνια που έβγαζαν προς τα έξω όσοι έγραφαν τότε για το Κασινό…