ΚοινωνίαΑρχείο

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πληρώνει δωμάτια για τους φοιτητές του Ναυπλίου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα διεξάγει απευθείας ανάθεση μέσω συλλογής προσφορών και με κριτήριο κατακύρωσης τη συνολικά χαμηλότερη τιμή για την επιλογή αναδόχου με αντικείμενο την μίσθωση 11 δίκλινων δωματίων, προκειμένου να στεγασθούν έως 22 φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών για το έτος 2016.

Το ενδεικτικό χρονικό διάστημα της μίσθωσης είναι από 16/01/2016 έως 14/04/2016 (90ημερες). Το ποσό προσφοράς ανά κλίνη/ημέρα υπολογίζεται να κυμανθεί έως 8,5 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και επιπλέον τις νόμιμες επιβαρύνσεις των φόρων). Το συνολικό ποσό/ προϋπολογισμός (καθαρή αξία ) της εν λόγω δαπάνης δε θα πρέπει να υπερβαίνει τις 16.830 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α κλπ φόρων-κρατήσεων).

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνονται από το ΠαΠελ, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταθέσει τη προσφορά του μέχρι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στη Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη-Πρυτανεία 22100 Τρίπολη (υπόψη Τμήματος Προμηθειών) με την ένδειξη «Aπευθείας ανάθεση για την Μίσθωση κλινών για τις ανάγκες του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών στο Ναύπλιο». Ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών έχει ορισθεί η ίδια ημέρα κατάθεσης των προσφορών και ώρα 12.00 μ.μ από ορισθείσα προς τούτο επιτροπή στην προαναφερόμενη Διεύθυνση.

Να τονισθεί πως τα προς μίσθωση δωμάτια δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 15 χλμ. απόσταση από το Ναύπλιο.