ΕκδηλώσειςΑρχείο

Πεζοπορία στο Μεγαλοβούνι από την Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας

Η Πρώτη πεζοπορία για το 2016 από την Φυσιολατρική Ομάδα Ερμιονίδας θα πραγματοποιηθεί στο όρος Μεγαλοβούνι την Κυριακή 24 Ιανουαρίου.

Η διαδρομή είναι κυκλική και ξεκινάει από το χωριό Λουκαΐτι. Από εκεί αρχίζει η ανάβαση στο όρος Μεγαλοβούνι μέχρι την κορυφή, που είναι το ψηλότερο σημείο της Ερμιονίδας. Στη συνέχεια κατηφορίζει για να καταλήξει πάλι στο χωριό. Είναι μέτριας δυσκολίας, μήκους 9 χιλιομέτρων και διάρκειας περίπου τεσσάρων ωρών. Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά 12 ετών και άνω. Φορέστε ρούχα άνετα και παπούτσια πεζοπορίας (ή αθλητικά).

Στο Λουκαΐτι και συγκεκριμένα στην ταβέρνα “Μπούκουρης” η Ομάδα θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα μετά την ολοκλήρωση της πεζοπορίας. Σημείο συνάντησης, αφετηρίας και τερματισμού της πεζοπορίας είναι η ταβέρνα του χωριού.
 

Πρόγραμμα
Ώρα συνάντησης: 09:45 π.μ.
Ώρα έναρξης πεζοπορίας: 10:00π.μ.
Επιστροφή στην ταβέρνα: 14:00 

Όσοι δεν θα συμμετάσχουν στην πεζοπορία, αλλά θέλουν να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα, μπορούν να έρθουν κατευθείαν στην ταβέρνα στις 14:00. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η πεζοπορία θα ακυρωθεί. Τότε το ραντεβού θα γίνει κατευθείαν στην ταβέρνα την προβλεπόμενη ώρα.

Κόστος συμμετοχής:
12 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το φαγητό και 1 λίτρο κρασί ανά 4 άτομα). Για τους μικρούς φίλους της Φυσιολατρικής το κόστος είναι 5 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής: 
Τηλ. 6977643386 (Δαμιανός)
e-mail: [email protected] 
web: http://fysiolatriki.blogspot.gr