ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Συνάντηση των Ενεργών Δημοτών Επιδαύρου με τον Πέτρο Τατούλη

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη είχαν δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου» την Τρίτη 26/1/2016 στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Έγινε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για το φλέγον ζήτημα των σκουπιδιών, της ολοκληρωμένης διαχείρισης και του Περιφερειακού Σχεδιασμού, τα οποία αναλύθηκαν και απαντήθηκαν οι εύλογες απορίες, τόσο δικές μας όσο και των πολιτών.

Παρούσα στην συνάντηση ήταν και η Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου, με την οποία συζητήθηκαν οι τρόποι ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, αλλά και περαιτέρω ανάδειξης όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, θεωρώντας αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειας Πελοποννήσου το Δήμο Επιδαύρου. Η Περιφέρεια, όχι μόνο συμφωνεί αλλά θέλει η περιοχή της Επιδαύρου να παίξει κεντρικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη όλης της Πελοποννήσου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης Τάσος Χρόνης, η ευθύνη πλέον είναι του Δήμου, εάν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε με γοργά βήματα, τα θέματα της προβολής και της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

Επίσης συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα σχετικά με έργα είτε που έχουν γίνει είτε σχεδιάζονται και αφορούν τον Δήμο Επιδαύρου.