ΑθλητισμόςΑρχείο

Έκοψε την πίτα του ο Διομήδης

Σε μια ζεστή, οικογενειακή και γεμάτη κέφι και πειράγματα βραδιά, έκοψε την Τετάρτη το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ανδρική ομάδα του Διομήδη, στο τραπέζι που διοργάνωσε προς τιμήν της το Εν Λευκώ Bistro στο Άργος. Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ στην Αγία Τριάδα, παίκτες, προπονητές, επιτελείο και Διοίκηση της ομάδας βρέθηκαν όλοι μαζί, προκειμένου να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την εξαιρετική κουζίνα του Εν Λευκώ Bistro.
 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και μέλος της Διοίκησης Τάσσος Χειβιδόπουλος, χορηγοί της ομάδας και αρκετοί φίλοι.
 

Ο πρόεδρος του Διομήδη Κώστας Βλαχοσπύρος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες και ευχαρίστησε την ομάδα για την μέχρι τώρα παρουσία της σε Handball Premier και Κύπελλο Ελλάδας.
 

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του υγεία και πολλές επιτυχίες στον Διομήδη και δήλωσε παρών στις προσπάθειες που καταβάλλει ο σύλλογος για πρωταθλητισμό.
 

Τα δύο τυχερά φλουριά βρήκαν ο τερματοφύλακάς Νίκος Λοΐζος και ο πίβοτ Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου, οι οποίοι κέρδισαν και τα αντίστοιχα δώρα, είδη ένδυσης από το Navy & Green Άργους και ένα ρολόι από το Χρυσοχοείο Πυλαρινός. Τα γλυκά και οι πίτες ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου Ορφανός.