ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ραβασάκια για διακοπή νερού στο Ναύπλιο

Στη διακοπή υδροδότησης προχωράει η ΔΕΥΑΝ (Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης – Αποχέτευσης Ναυπλίου), σε όσους χρωστούν πάνω από 150,00 ευρώ !

Το ραβασάκι – ειδοποίηση φτάνει αυτές τις ημέρες σε όλα τα σπίτια ανεξαιρέτως και προειδοποιεί ότι οι βρύσες των κακοπληρωτών θα σταματήσουν να τρέχουν.

 

Η ειδοποίηση έχει γραφτεί σε αυστηρό ύφος και αναφέρει ρητά ότι: «Η ΔΕΥΑΝ σας ενημερώνει ότι θα προβεί σε διακοπή υδροδότηση λόγω ανεξόφλητων προηγούμενων λογαριασμών που υπερβαίνουν το ποσό των 150,00 €». Η Δημοτική Επιχείρηση επικαλείται τον Κανονισμό λειτουργίας και την υπ΄ αριθμ. 15/2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης.

 Να σημειωθεί μετά την διακοπή όποιος θελήσει να επανασυνδεθεί με το δίκτυο ύδρευσης θα πρέπει να πληρώσει εκτός από αυτά που χρωστάει και άλλα 30,00 € + ΦΠΑ για τα τέλη επανασύνδεσης.

 

Στο ραβασάκι της ΔΕΥΑΝ σημειώνεται ακόμα:

«Όσοι καταναλωτές βρίσκεστε στην κατηγορία αυτή, παρακαλούμε να προσέλθετε στην υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στους λογαριασμούς σας, για τη ρύθμιση των οφειλών σας».

Δεδομένου ότι η ειδοποίηση έχει διανεμηθεί με όλους τους λογαριασμούς, ακόμα και σε αυτούς που δεν χρωστούν, διευκρινίζεται: «Για τους καταναλωτές που δεν εκκρεμούν ανεξόφλητες οφειλές, παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα ειδοποίηση».