ΡεπορτάζΑρχείο

Ναύπλιο, «έτρεξες» καλύτερα από πέρσι!

Ο 3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου έφθασε στο τέλος του, σημειώνοντας σημαντική επιτυχία, μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Το Ναύπλιο «πνίγηκε» από κόσμο, ανθρώπους κάθε ηλικίας που ήρθαν για να λάβουν μέρος στον Μαραθώνιο ή για να χειροκροτήσουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Το σημαντικό είναι ότι όλοι έδειξαν να το ευχαριστιούνται, απόλαυσαν το Ναύπλιο και έδωσαν ραντεβού και για τον Μάρτιο του 2017. Οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών και του χρόνου επιβάλλεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη πρόβλεψη για προμήθειες, αν κρίνουμε από την φετινή ζήτηση.
 

Το Ναύπλιο αποτελεί έναν από τους ελκυστικότερους προορισμούς και πολύ κοντά στο κλεινόν άστυ. Η υψηλή προσέλευση έκανε δυσκολότερο το έργο για τους διοργανωτές που υπό την επίβλεψη του προέδου της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρη Κωστούρου και του τεχνικού διευθυντή Ευάγγελου Παπαποστόλου, φρόντισαν όχι μόνο να ικανοποιήσουν τους χιλιάδες αγωνιζόμενους και την συνοδεία τους, αλλά οι υπηρεσίες του Δήμου να επαναφέρουν την πόλη σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο από θέμα καθαριότητας, άμα αναλογιστούμε τον αριθμό των επισκεπτών.

Κάποιες μικρές παρασπονδίες από την τροχαία, που όμως σε γενικές γραμμές ανταποκρίθηκε καλά, δεν στάθηκαν ικανές να χαλάσουν αυτή την όμορφη αθλητική γιορτή, που φέτος συνδυάστηκε και με ξέφρενες αποκριάτικες εκδηλώσεις.
 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ: «Ο 3ος Μαραθώνιος Ναυπλίου τελείωσε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής γιορτής. Πολύ σημαντικό και εντυπωσιακό συνάμα ότι αργά το απόγευμα ο Δήμος από πλευράς καθαριότητας και ευταξίας ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο αν αναλογιστεί κάποιος τον αριθμό των επισκεπτών που δέχθηκε. Αξίζει ένα ακόμη μπράβο σε όλους!!!!»
 

 
Διαβάστε Επίσης: Το Ναύπλιο έτρεξε μαραθώνιο