ΨυχαγωγίαΑρχείο

Καρναβάλι με ολίγον από ανάπλαση στο Άργος (Pics, Vid)

Με βροχερό καιρό αλλά με αμείωτο κέφι έγινε η καρναβαλική παρέλαση του Άργους στις 4 το απόγευμα της Κυριακής, ένα καρναβάλι που φέτος συνδυάστηκε με τα έργα της ανάπλασης του κέντρου, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και υπολογίζονται πως σε ένα μήνα περίπου θα έχουν τελειώσει. 

Η καρναβαλική παρέλαση ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Θεάτρου και Δαναού. Στη συνέχεια, στη συμβολή των οδών Δαναού και Καποδιστρίου, στο ύψος του 1ου Δημοτικού σχολείου, έστριψε αριστερά προς την Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη (Παιδική χαρά Μπόνη) όπου και τερμάτισε.

Παρουσιαστής του καρναβαλιού ήταν ο Γρηγόρης Μπάκας, μιας και ο «Λεονάρντο Ντι Κάπριο» είχε κάτι δουλειές και δεν προλάβαινε να έρθει… Ο παρουσιαστής δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ανάπλαση, της οποίας τα σημάδια ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται, έργο που όπως είπε, του θυμίζει περισσότερο πόλεις του εξωτερικού.

Ο κόσμος πάντως δεν πτοήθηκε από την κακοκαιρία και τίμησε δεόντως με την παρουσία του το καρναβάλι της πόλης που διατήρησε και φέτος τα υψηλά περσινά του στάνταρ. 

Περισσότερο φωτορεπορτάζ από την χθεσινή παρέλαση: