ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ποιά 26 θέματα θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/3/2016 και ώρα 13:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα  παρακάτω θέματα  της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο

Περί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επί αιτήματος παραχώρησης θέσης στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Κωλέττη για την εξυπηρέτηση επιχείρησης ενοικιαζόμενων δωματίων , που ευρίσκεται επί των οδών Κωτσονοπούλου & Υψηλάντη , στο Ναύπλιο .

ΘΕΜΑ 2ο

Περί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επί αιτήματος  παραχώρησης θέσης στάθμευσης οχημάτων , επί της οδού Κωλέττη,  για την εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου «Three Sixty» , στο Ναύπλιο.

ΘΕΜΑ 3ο

Περί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  επί αιτήματος  παραχώρησης θέσης στάθμευσης οχημάτων  ,επί της οδού Συγγρού , για την εξυπηρέτηση της επιχείρησης πανσιόν «Ευδοκία», στο Ναύπλιο.

ΘΕΜΑ 4ο

Περί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επί αιτήματος των ΕΛ.ΤΑ Ναυπλίου για την απαγόρευση στάθμευσης στην αριστερή πλευρά της οδού Φλέσσα, στην συμβολή της με την οδό Πολυζωίδου καθώς και την παραχώρηση θέσης στάθμευσης για την εξυπηρέτηση του Ταχυδρομείου στην είσοδο της αποθήκης του επί της οδού Φλέσσα, στο Ναύπλιο

ΘΕΜΑ 5ο

Περί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επί αιτήματος κ. Νίκα Σπυρίδωνα  για την χορήγηση προσωρινής άδειας διέλευσης και στάσης οχημάτων εργοταξίου για εργασίες στην οικία του , επί της οδού Αμαλίας 20, στο Ναύπλιο.

ΘΕΜΑ 6ο

Περί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επί αιτήματος της Τοπικής Κοινότητας Πυργιωτίκων για την τοποθέτηση πληροφοριακής πινακίδας επί της Εθνικής οδού Ναυπλίου Λυγουριού, με την ένδειξη: «Παλαιοχώρα Πυργιώτικα».

ΘΕΜΑ 7ο

Περί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής επί αιτήματος της εταιρείας «Interbusiness A.A.» για αλλαγή χρήσης της επί της οδού Σοφρώνη 7 κατοικίας σε τουριστικό κατάλυμα (ενοικιαζόμενα δωμάτια) .

ΘΕΜΑ 8ο

Περί εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την τροποποίηση των κανονιστικών αποφάσεων που αφορούν την παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων.

ΘΕΜΑ 9ο

Περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών για το έργο: «Αντικατάσταση  κεραμιδιών και πλακιδίων κτιρίου Γραμματείας Πανεπιστημίου». 

ΘΕΜΑ 10ο

Ορισμός μελών , δια κληρώσεως, για την συγκρότηση επιτροπών  προσωρινής και οριστικής παραλαβής  έργων .

ΘΕΜΑ 11ο

Περί εγκρίσεως πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου : «Κατασκευή οδών πυρόπληκτων περιοχών: α) Μιδέα –Αμυγδαλίτσα , β) Αμαριανού – Αραχναίου».

ΘΕΜΑ 12ο

Περί εγκρίσεως 1ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικού) του έργου : «Επούλωση λάκκων» του Δήμου Ναυπλιέων.

ΘΕΜΑ 13ο

Περί εγκρίσεως 2ου Α.Π.Ε. του έργου : « Κατασκευή πεζοδρομίων 2014»

ΘΕΜΑ 14ο

Περί αιτήματος κ. Δρούγκα Αναστάσιου του Κων/νου.

ΘΕΜΑ 15ο

Περί έγκρισης πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης οικονομικού έτους 2016.

ΘΕΜΑ 16ο

Ορισμός δημοτικού συμβούλου και του αναπληρωτή του , ως μέλη της επιτροπής που προβλέπεται από τον Γενικό Κανονισμό Λιμένα αριθ. 20.

ΘΕΜΑ 17ο

Περί έγκρισης της 16/2016 απόφασης του Νομικού Προσώπου : «Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού  Τουρισμού και Περιβάλλοντος» (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) .

ΘΕΜΑ 18ο  

Περί έγκρισης της   21/2016 απόφασης του Νομικού Προσώπου : «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης» (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.).

ΘΕΜΑ 19ο

Περί έγκρισης προϋπολογισμού οικ. έτους 2016 του Νομικού Προσώπου : «Ιωάννης Καποδίστριας».

ΘΕΜΑ 20ο

Περί εγκρίσεως επέκτασης δημοτικού φωτισμού στην περιοχή «Εξώστης» της Δημοτικής Κοινότητας Αρίας.

ΘΕΜΑ 21ο

Περί συμμετοχής του Δήμου στην συνδιοργάνωση ημερίδας με την Πνευμονολογική  Εταιρεία.

ΘΕΜΑ 22ο

Περί εγκρίσεως διοργάνωσης εκδηλώσεων  για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου .

ΘΕΜΑ 23ο

Περί εγκρίσεως συμμετοχής του Δήμου Ναυπλιέων στην έκθεση «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ»

ΘΕΜΑ 24ο

Περί τροποποίησης  της 108/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 25ο

Περί τροποποίησης Τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2016.

ΘΕΜΑ 26ο

Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.