Αρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

ΑΔΑ: ΩΡΗΞΟΡ1Φ-49Σ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
(Αρθρ. 14 § 2 & 3 Ν.998/79)
Ανακοινώνεται ότι από τη Δ/νση Δασών Αργολίδας έχει εκδοθεί το υπ΄ αριθμ. 430/09-02-1983 έγγραφο, μετά από αίτηση του κ. Κωνσταντίνο Ανδ. Σοφικίτη, σύμφωνα με το οποίο έκταση εμβαδού 7,355 στρ., όπως απεικονίζεται στο από με χωρίς ημερομηνία τοπογραφικό διάγραμμα τον Μηχανικού κ. Παριανού Πέτρου, κλίμακας 1: 1000 και περιμετρικά στοιχεία (Α -Β- Γ –Δ –Ε –Ζ –Η –Θ –Ι –Κ –Λ -Α), κείμενη στη Θέση «Κολοκύθι ή Μύλος Παριώτη» περιφέρειας τέως Διδύμων (πρώην Τραχειάς) είναι: «… αyροτική και δεν εμπίπτει στις διατάξεις του Ν.Δ/τος 86/69 «περί δασικού κώδικα» και του Νόμου 998/79 «περί προστασίας δασών».
Το ως άνω έγγραφο μετά τον συνημμένου τοπογραφικού διαγράμματος θα είναι ανηρτημένα επί ένα μήνα στον πίνακα ανακοινώσεων της Τοπικής Κοινότητας Τραχειάς του Δήμου Επιδαύρου. Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται κατόπιν αιτήσεως από την εταιρεία ΣΟΦΙΚΙΤΗΣ ΔΙΑΚ. ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΜΕΠΕ.
Κατά του πληροφοριακού εγγράφου επιτρέπονται αντιρρήσεις από ενδιαφερομένους, το Δημόσιο και από κάθε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που έχει ή φέρεται ότι έχει ή προτίθεται να δημιουργήσει έννομη σχέση με την έκταση, καθώς και από κάθε πολίτη κατά την υποχρέωση τον παν απορρέει από τη διάταξη του άρθρου 2 παραγ.1 τον Ν.998/79 για την προστασία των δασών και των δασικών εν γένει εκτάσεων, μέσα σε δύο (2) μήνες από της κοινοποίησης σε αυτόν ή εφόσον δεν συντρέχει περίπτωση κοινοποίησης, από της τελευταίας δημοσίευσης σε δύο (2) τουλάχιστον τοπικές εφημερίδες ή σε μία τοπική και μία εφημερίδα των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης, καθώς και ειδικού δικτυακού τόπου του ΥΠΕΚΑ (dp.ypeka.gr) ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων της Π.Ε. Αργολίδας (άρθρον 10 Ν. 998/79) στην Δ/νση: Μ. Ιατρού 21 Τ.Κ 21100 Ναύπλιο.
Ε.Γ.Γ. ΔΑΣΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΔΑΣΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Γεώργιος Πολίτης
Δασολόγος