ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Οι φόλες του Άργους, οι ηθικοί αυτουργοί και η προβοκάτσια

Ένα βήμα παραπέρα προχώρησε ο Δημήτρης Καμπόσος αναφερόμενος στη μαζική δηλητηρίαση ζώων στο Άργος από φόλες που ρίχτηκαν στις εισόδους και το κέντρο της πόλης, που είχαν ως αποτέλεσμα να πεθάνουν 10 αδέσποτα σκυλιά.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ήδη έχει υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ παράλληλα έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών, να το αναφέρει στις αρχές.

Τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν ότι δεν επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για οργανωμένο σχέδιο ευρείας κλίμακας, που θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερες απώλειες, ενώ έρχεται ως συνέχεια αρκετών συμβάντων στην περιοχή της Αργοναυπλίας που υποδηλώνουν ότι το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση.

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, αφού πρώτα καταδικάζει την δηλητηρίαση των αδέσποτων ζώων, θέτει μία ακόμα πτυχή που αφορά την εγκατάλειψη των σκυλιών από τους ιδιοκτήτες τους, τους οποίους θεωρεί ως τους ηθικούς αυτουργούς. Επιπλέον, σε μία μάλλον ακραία τοποθέτηση, εκφράζει τον φόβο του για πιθανή προβοκάτσια από όσους τον αντιπολιτεύονται, χωρίς να γίνεται γνωστό αν όντως υπάρχούν ενδείξεις ή στοιχεία για κάτι τέτοιο.