ΚοινωνίαΑρχείο

Ξύπνησαν μνήμες στο κολυμβητήριο «Κώστας Γκούβερης»

Πολλές αναμνήσεις ξύπνησαν χθες στο Κολυμβητήριο του Ναυπλίου που ονομάστηκε και επισήμως «Κώστας Γκούβερης». Πλήθος κόσμου τίμησε την «ψυχή» του Ναυτικού Ομίλου, τον μεγάλο προπονητή που δίδαξε κολύμβηση και υδατοσφαίριση σε χιλιάδες ανθρώπους, φέρνοντας σημαντικές διακρίσεις στον υγρό στίβο για την πόλη.
 

Ο Κώστας Γκούβερης (Μακάριος), που υπήρξε για μία περίοδο και ομοσπονδιακός προπονητής, φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του, τον Δήμαρχο, αλλά και τους αθλητές που πέρασαν από τα χέρια του. Σε κλίμα συγκίνησης καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, πολλοί από τους οποίους έχουν να διηγηθούν συναρπαστικές ιστορίες που έζησαν μαζί με τον Μακάριο.

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η οικογένειά του, ο γιός του, τα εγγόνια του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι τρεις Βουλευτές του νομού Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης, παλιοί του αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και ολόκληρη η οικογένεια του ΝΟΝ. 
 

Ο Κώστας Γκούβερης είναι πλέον μία από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες του Ναυπλίου, και σίγουρα μία μεγάλη χαρά και για τον ίδιο βλέποντας να τιμάται το έργο του και η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια.