ΑθλητισμόςΑρχείο

Άρσεναλ, Σαουθάμπτον, Ολυμπιακός υπόσχονται πλούσιο θέαμα στον «Ατρέα»

Με την καθιερωμένη τελετή έναρξης που έγινε στο Στάδιο Ναυπλίου, ξεκίνησε και επίσημα το 11ο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά «ΑΤΡΕΑΣ», που συνδιοργανώνουν   η ΕΠΣ Αργολίδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και οι δήμοι Ναυπλίου, Άργους – Μυκηνών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι σε γήπεδα της ευρύτερης περιοχής με φυσικό και τεχνητό χλοοτάπητα.

Συμμετέχουν ομάδες όπως η Αγγλική Σαουθάμπτον, η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας (στους παίδες) Λουβτσετάτα, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Αστέρας Τρίπολης, οι σχολές Άρσεναλ από την Κύπρο και πολλές ομάδες από την Αργολίδα.

Στη σημασία της διοργάνωσης, κατά την τελετή έναρξης, αναφέρθηκαν ο  δήμαρχος Ναυπλίου  Δημήτρης Κωστούρος, οι βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Μανιάτης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης.

Την έναρξη του τουρνουά κήρυξε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιάννης Αποστολόπουλος που αναφέρθηκε στον παιδαγωγικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου αλλά και στα ποικίλα οφέλη του νομού από μια τέτοια διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η ομάδα παίδων της ΕΠΣ Αργολίδας που κατέκτησε την πρώτη θέση στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΟ.

Την απονομή κυπέλλου και μεταλλίων έκανε, ως εκπρόσωπος της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Γιάννης Αποστολόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν  επίσης τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΑ Γιάννης Ματζούνης,  Αλέκος Σταμάτης, Γιάννης Γαλανόπουλος, το τεχνικό  επιτελείο  της ΕΠΣΑ, ο δημοτικός σύμβουλος  Ναυπλίου Γιάννης Καζάς, καθώς και μεγάλος αριθμός γονέων παικτών και συνοδοί των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά.