ΠολιτικήΑρχείο

Γκιόλας: Στοχευμένες οι κατευθύνσεις του νέου αναπτυξιακού νόμου

«Ο νέος  αναπτυξιακός νόμος μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην  ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας της χώρας» δήλωσε ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας σε συνέντευξη του στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό BEST. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «δεν είναι το μοναδικό αναπτυξιακό εργαλείο, υπάρχει και το ΕΣΠΑ, το πακέτο Γιούνκερ, οι Τράπεζες και όλα αυτά μαζί μπορούν να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας».

«Ο νόμος κινείται σε στοχευμένη κατεύθυνση . σε καινοτόμες δηλ. επιχειρηματικές δράσεις, σε νέα τεχνολογίες. Αν μείνουμε στα ίδια, ξενοδοχεία δηλαδή και ανεμογεννήτριες δεν θα έχουμε την ίδια απόδοση» είπε ο  Γ. Γκιόλας για να προσθέσει ότι πρέπει  να προσβλέπουμε σε αύξηση των θέσεων εργασίας, ώστε να αντιμετωπιστεί η ανεργία.

Ακόμη ο κ. Γκιόλας αναφέρθηκε στην εκφρασμένη βούληση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας  για επίσπευση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων, και αντιμετώπιση των προβλημάτων γραφειοκρατίας.

«Κάνουμε την επανεκκίνηση προς τα εμπρός  με συγκεκριμένα μέτρα για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις αλλά και τους εργαζόμενους, για να ωθήσουμε την πατρίδα μας σε μια αναπτυξιακή πορεία», κατέληξε στη συνέντευξη του ο Γ. Γκιόλας.