ΠολιτικήΑρχείο

Το δίδυμο ανταγωνισμού Μανιάτης – Ανδριανός και η σφήνα Γκιόλα

Συνεχίζεται η “μάχη” μεταξύ των βουλευτών της Αργολίδας, οι οποίοι έχουν μπει για τα καλά στον ανταγωνισμό και παρακολουθούν βήμα- βήμα, ο ένας τον άλλον, στις δραστηριότητές τους και στις παρεμβάσεις τους, ώστε ο καθένας να κερδίσει τις εντυπώσεις.
 
Στο δίδυμο του ανταγωνισμού (Μανιάτης – Ανδριανός), χώθηκε σφήνα τον τελευταίο καιρό και ο κυβερνητικός  Γκιόλας, ο οποίος οργανώνεται επικοινωνιακά και σε τοπικό επίπεδο, ώστε να μην πιαστεί απροετοίμαστος όταν έρθουν εκλογές.
 
Έτσι, είδαμε για παράδειγμα να συναγωνίζεται με τον Μανιάτη για το θέμα του ΣΕΚ Επιδαύρου, ζητώντας την μετατροπή του σε ΔΙΕΚ. Η επιστολή του προς τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, εστάλλει στις 18 Ιουλίου και δόθηκε στη δημοσιότητα.
 
Οπότε με τη σειρά του ο έτερος βουλευτής Γιάννης Μανιάτης δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια, μιας και ήταν πιο ενημερωμένος και την επόμενη ημέρα στέλνει με ανακοίνωση την απάντηση που έλαβε για το ίδιο θέμα σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη βουλή, από τον Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Θ. Πελεγρίνη, ο οποίος μάλιστα τον προέτρεπε να ενημερώσει και τον κόσμο:
«..Θέλω να καθησυχάσω τους σπουδαστές, τους εκπαιδευτικούς και την τοπική κοινωνία της Αργολίδας και γενικότερα της Πελοποννήσου ότι η Σχολή θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα. Είναι αυτονόητο πως όποια δομή κατάρτισης λειτουργεί θετικά και με αναπτυσσόμενη δυναμική, τη στηρίζουμε και την ενισχύουμε.
…Απλώς θα παρακαλέσω τον αξιότιμο κύριο Βουλευτή, επειδή είναι πιο κοντά στην κοινωνία της Αργολίδας, να μεταφέρει αυτήν την απόφαση του Υπουργείου. …»
 
Τελικά, ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις σε αυτό το ματσάκι;
 
Α.Γ.