ΑθλητισμόςΑρχείο

Με δύο μετάλλια επέστρεψε ο Πανόπουλος από την Γερμανία

Επέστρεψε χθες αργά το βράδυ απο τη Γερμανία ο Βαγγελής Πανόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε στο 1st German wushu stars international tournament που πραγματοποιήθηκε στη Νυρεμβέργη.

Ο εκπαιδευτής απ τη σχολή Choy Lee Fut Ναυπλίου κατέκτησε ενα χρυσό και ενα ασημένιο μετάλλιο στις κατηγορίες “Choyleefut γυμνά χέρια” και “Choyleefut κοντά όπλα” αντίστοιχα.

Αθλητές απο 13 χώρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μία άρτια διοργάνωση προσφέροντας θέαμα, αντάξιο του αθλήματος του wushu Kung Fu. Ιδιέταιρη αναφορά αποτελεί οτι στο πρωτάθλημα βρίσκονταν αθλητές, διαιτητές αλλα και σημαντικές προσωπικότητες του χώρου απο την Κίνα και το Χονκονγκ. Μέλος και αρχηγός της αποστολής της ελληνικής ομάδας ήταν ο πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής διαιτησίας κ. Τορνεσάκης Μυρωνας εκπροσωπόντας το κομμάτι της διαιτησίας. Την ευθύνη της διοργάνωσης της ειχε ο κ. Haojun Zhuo, του οποίου η φιλοξενία ήταν άψογη όλες της ημέρες της διαμονής της ελληνικής ομάδας. Το πρωτάθλημα ήταν αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία wushu, ενώ τη διοργάνωση την είχε αναλάβει η Γερμνανική ομοσπονδία wushu. Το ελληνικό Choy Lee Fut τα τελευταία χρόνια δινει το παρόν σε ολα τα μέγαλα, διεθνή και αναγνωρισμένα πρωτάθλημα στο εξωτερικό. Εκπροσωπήσεις αθλητών και οι κατακτήσεις διακρίσεων βάζουν το πήχη καθε χρονο και υψηλότερα ώστε το ελληνικό Choy Lee Fut να αποτελέσει ενα γερό θεμέλιο στη γιγάντωση του wushu Kung Fu στην Ευρώπη.