ΡεπορτάζΑρχείο

Το Wheeling2help πέρασε από Άργος και γιορτάστηκε στο Ναύπλιο

Στις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης των Παραολυμπιακών αγώνων στη Βραζιλία, οι ποδηλάτες της αλληλεγγύης ξανανέβηκαν στη σέλα για ένα ακόμη υπέροχο ταξείδι με ένα μοναδικό σκοπό. Ακολουθώντας τη διαδρομή, Κωνσταντινούπολη – Ηράκλειο Κρήτης, διασχίζοντας 1.700 χμ και 20 ελληνικές πόλεις σε 32 ημέρες, στόχο έχουν αυτή τη φορά να συγκεντρώσουν 19.000 ευρώ για την αγορά 100 αναπηρικών αμαξιδίων.

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο στη ζωή από το να συνδυάζεις αθλητισμό, ταξίδια και εθελοντισμό. Αυτό το σκεπτικό αποτέλεσε τη βάση για να γεννηθεί το πρότζεκτ Wheeling2help! Η καμπάνια τρέχει στο διαδίκτυο και όλοι καλούνται προσφέρουν τη βοήθειά τους. Δες σχετικά εδώ: giveandfund.com/giveandfund/project/wh

Ο Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Ν.Αργολίδας ΑΜΕΑ, ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού σχολείου Άργους και φίλοι του ποδηλατικού συλλόγου “Ορθοπεταλιές” υποδέχτηκαν τους ποδηλάτες του Wheeling2help και έτρεξαν συμβολικά μαζί τους έως το Ναύπλιο.

Στο Ναύπλιο, πέρα από το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας, συμμετείχαν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργολίδας, οι Ιπτάμενοι, ο Σύλλογος Τοξοβολίας ΑΟ Μέρμπακα, το Σώμα Εθελοντών Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου, οι Δεσμοί αίματος, οι Ορθοπεταλιές, το Vstrom Hellas Club παράρτημα Αργολίδας κα.