ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Υποδοχή αλλά …οικολογικά για τον Φούχτελ!

Άλλο ένα κάλεσμα στην διαδήλωση κατά της 6ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Ναύπλιο, που θα δούμε τελικά πόσο μεγάλη σε συμμετοχή και παλμό θα είναι και αν θα είναι ικανή να διαταράξει την ομαλή παραμονή του Φούχτελ στην Αργολική πρωτεύουσα.

H Περιφερειακή Παράταξη «Πελοπόννησος Οικολογική» καλεί μαζί με άλλους Αυτόδιοικητικούς εκπροσώπους, Δημοτικές και Περιφερειακές Παρατάξεις, πολιτικές  οργανώσεις και κόμματα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο στις 6 ώρα το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου.

Η συγκέντρωση γίνεται, μεταξύ άλλων, ως διαμαρτυρία επειδή η Γερμανική κυβέρνηση την οποία εκπροσωπεί ο κ Φούχτελ αρνείται να αναγνωρίσει τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει στην Ελλάδα.

Επειδή η “συνεργασία” αποικιακού τύπου  την οποία επαγγέλλεται ο εκπρόσωπος της Γερμανικής κυβέρνησης σημαίνει:

  • Ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου πλούτου σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και μάλιστα της περιουσίας των Δήμων.
  • Έλεγχο και κερδοφορία από εταιρείες πολυεθνικές αλλά και Γερμανικών συμφερόντων των φόρων του Δημοτικού τέλους της διαχείρισης των απορριμμάτων ακόμα και των παραλίων και της γης μας.

 
Τέλος θεωρείται περιττή σπατάλη το να ξοδευτούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για φιέστες την στιγμή που οι Δήμοι στενάζουν κάτω από μνημονικές περικοπές.