ΠολιτικήΑρχείο

Το νέο πόστο του Γιάννη Καλλιάνου στη Νέα Δημοκρατία

Αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών Φορέων στην ΝΔ θα είναι o Γιάννης Καλλιάνος, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Βασίλης Κικίλιας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο Γ. Καλλιάνος που κατάγεται από το Δρέπανο και είναι μετεωρολόγος, εντάχθηκε στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας πρόσφατα (τον περασμένο Οκτώβριο) λίγο μετά την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων, όπου είχε διατελέσει εκπρόσωπος Τύπου.

Όπως σημειώνει ο Γιάννης Καλλιάνος: «Η τοποθέτηση μου στη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, κατόπιν απόφασης του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει το πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου μία θέση με υψηλές απαιτήσεις και ευθύνες. Η υπόσχεσή μου, προς τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ασφαλώς προς όλους τους Έλληνες πολίτες, είναι πως μέσω των Επιστημονικών Φορέων, θα αναλύσουμε, θα καταθέσουμε και θα υλοποιήσουμε προτάσεις κυβερνητικής προοπτικής».