ΕκδηλώσειςΑρχείο

24 φοιτήτριες αποτίνουν φόρο τιμής στους ποιητές της Αργολίδας

Το Φουγάρο σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, τον Αντιπεριφερειάρχη, Τάσο Χειβιδόπουλο και τους Δημάρχους, Δημήτρη Κωστούρο, Δημήτρη Καμπόσο, Κώστα Γκάτζιο και Δημήτρη Σφυρή, διοργανώνει ένα διήμερο για τους ποιητές της Αργολίδας με σκοπό να τιμήσει την προσφορά τους στην τέχνη της ποίησης και του λόγου.
 

Μεταπτυχιακές φοιτήτριες του ΤΘΣ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου εκπόνησαν συνοπτική εθνογραφική εργασία και διαμόρφωσαν «πορτρέτα» των ποιητών της Αργολίδας, τους οποίους και παρουσιάζουν. 24 φοιτήτριες παρουσιάζουν 24 ποιητές δίνοντας το λόγο στον κάθε τιμώμενο ποιητή για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να διαβάσει ποιήματά του. Οι παρουσιάσεις εμπλουτίζονται με εικόνες και βίντεο. 

Το διήμερο αυτό είναι συνέχεια του Συμποσίου που πραγματοποιήθηκε στο ΦΟΥΓΑΡΟ για τους Συγγραφείς της Αργολίδας το Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2016 από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και άλλους φορείς.

Το Σάββατο στις 18 Μαρτίου θα γίνουν οι παρουσιάσεις στις 11.00΄ – 14.00΄ και 18.00 – 21.00 καθώς και την Κυριακή 19 Μαρτίου το πρωί 11.00΄-14.00΄ στο Φουγάρο. Μεταξύ των συνεδριών θα γίνεται ένα μικρό διάλειμμα.