ΨυχαγωγίαΑρχείο

Πελοποννήσιος ο «Ντάνος» του Survivor;

O Γιώργος Αγγελόπουλος, ο τηλεοπτικός «Ντάνος»,  θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης που τους τελευταίους μήνες μεταδίδεται από την τηλεόραση του Σκάι και καθηλώνει στην κυριολεξία το τηλεοπτικό κοινό. 

Όλοι ξέρουν ότι ο «Ντάνος» είναι από τη Σκιάθο, αλλά δεν ξέρουν ότι η καταγωγή του είναι από το χωρίο Δούκας, της Δ.Ε. Φολόης, στην ορεινή Ηλεία και έχει ζήσει πολλά καλοκαίρια εκεί, και ένα μικρό χρονικό διάστημα δυο – τριών ετών.
 

Μπορεί λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο αδελφός του Χάρης να γεννήθηκαν, να μεγάλωσαν και να ζουν στη Σκιάθο, απ’ όπου κατάγεται και η μητέρα τους, ωστόσο πολλές διακοπές Πάσχα, Χριστουγέννων αλλά και μεγάλα χρονικά διαστήματα από τα καλοκαίρια τους, τα περνούσαν στο Δούκα, απ’ όπου καταγόταν ο αείμνηστος πατέρας τους Παναγιώτης. Μάλιστα, ο Γιώργος έχει πολλές φορές αναφερθεί στον πατέρα του -στον οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία- ενώ πρόσφατα δάκρυσε, αφιερώνοντας μια από τις νίκες της ομάδας του στον νεογέννητο ανιψιό του, τον γιο του Χάρη, που θα πάρει το όνομα του πατέρα τους.

Για κάποια χρόνια -δύο ή τρία- μετακόμισαν στο Δούκα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα, και μάλιστα τα δυο αγόρια φοιτούσαν στο σχολείο του Λάλα. Είχαν πολλούς φίλους στο χωριό, έτρεχαν και έπαιζαν μαζί τους στις αλάνες και όταν επέστρεψαν και πάλι στο νησί, λαχταρούσαν να επιστρέψουν και πάλι στις παρέες τους στο χωριό, σε κάθε ευκαιρία διακοπών από το σχολείο.

Περισσότερα στο patrisnews.com