ΑθλητισμόςΑρχείο

Επιτυχίες για τον στίβο της Αργολίδας

Νέο ατομικό ρεκόρ με 24:59′ (και μάλιστα με αρνητικό άνεμο) για την Ελπίδα Καρκαλάτου του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών και φυσικά μία ακόμα πρωτιά στα 200μ Γυναικών. Μία επίδοση που επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες σπρίντερ στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους αθλητές του Σ.Δ.Υ. Αργολίδας που πήραν μέρος στους αγώνες, η Βασιλική Γιαγού δοκίμασε για 1η φορά στα 400μ με εμπόδια και τερμάτισε 3η πιάνοντας μάλιστα και όριο για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Γυναικών, Νέων και Νεανίδων.

Ο Γιάννης Βήλος στο μήκος με άλμα στα 6,64μ. κατετάγη 5ος πιάνοντας το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που ήταν και ο μεγάλος του στόχος. Ο Κωνσταντίνος Κοτσοβός στο ίδιο άθλημα πέτυχε επίδοση 5,56μ.

Στην σκυταλοδρομία 4×400μ. ανδρών οι Ήλιεβ, Νάσσης, Ψυχογιός και Βήλος τερμάτισαν στην 6η θέση. Ο Δημήτρης Ήλιεβ σημείωσε χρόνο 24,84′ στον προκριματικό των 200μ, ο Γιώργος Νάσσης 26,01′ και ο Ανδρέας Ψυχογιός 26,10′ στο ίδιο αγώνισμα.