ΑθλητισμόςΑρχείο

Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ! Χειροκρότημα για τα κορίτσια του Φείδωνα

Κυπελλούχος Ελλάδας και για το 2017 είναι ο ΠΑΟΚ και στο γυναικείο ποδόσφαιρο κατακτώντας το 6ο κύπελλο της ιστορίας του και έφτασε τους 18 τίτλους συνολικά, αφού μετράει και 12 πρωταθλήματα, ενώ αυτό ήταν το 5ο νταμπλ.

Ο Φείδων Άργους δεν τα κατάφερε χάνοντας με το βαρύ 7-0 από μία ανώτερη ομάδα, αλλά μόνο και μόνο ότι έφθασε μέχρι τον τελικό είναι παράσημο.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας στον Ορχομενό, μπροστά σε 400 θεατές ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 18′ και μέσα σε ένα εξάλεπτο (μέχρι το 24′) είχε πετύχει τρία γκολ. Από σέντρα της Ζέρβα, η Βαρδαλή με έξοχη προσπάθεια και σουτ άνοιξε το σκορ στο 18′, στο 21′ η ίδια παίκτρια με πανομοιότυπο τρόπο έκανε το 2-0 και στο 24′ η Μάρκου, αφού πέρασε την αντίπαλη τερματοφύλακα, σημείωσε το 3-0. Ενδιάμεσα, στο 19′, η Μάρκου είδε την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά που επιχείρησε και απόκρουση της γκολκίπερ του Φείδωνα. Στο 34′ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των «Ασπρόμαυρων», η Κακαμπούκη με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 4-0. Στο 44′ από σέντρα της Ζέρβα η Παντελιάδου με κεφαλιά «έγραψε» το 5-0. Στο 50′ η Παντελιάδου με υπέροχο σουτ πέτυχε το 6-0 και στο 55′ από σέντρα της Ζέρβα, η Μάρκου με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-0. Στη συνέχεια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέβασε ταχύτητα, αν και δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Βέβαια το βαρύ σκορ δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την επιτυχία του Φείδωνα, αφού ο δικέφαλος φέτος είναι αχτύπητος κατακτώντας το νταμπλ με 20 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

Φείδων: Γιαννακούδη, Λέκα, Κατσικάρη, Καββαθά, Τσιμάνι (53′ Λάμπρου), Λουκά, Κιάμου (87′ Υψηλάντη), Νεφρού Ειρ., Κούγια (71′ Νεφρού Μ.), Καραγιάννη, Μαρίνη.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γεωργίου, Κακαμπούκη (58′ Στράντζαλη), Βαρδαλή, Χατζηγιαννίδου, Μάρκου (69′ Γιάννου), Ντιμιτρίεβιτς, Παντελειάδου (58′ Σακελλάρη), Ζέρβα, Μπράμε, Γκάτσου.