ΑθλητισμόςΑρχείο

Από τους επτά έμειναν οι έξι!

Η αποστασιοποίηση του Γιάννη Ματζούνη από την επιτροπή για τον Πανναυπλιακό είναι γεγονός, καθώς η εξαμελής πλέον επιτροπή επιστρέφει με μία ανακοίνωση σε επιθετικό ύφος εναντίον της διοίκησης της ομάδας, που «κανονικά έπρεπε να είχε παραιτηθεί χθες» όπως σημειώνουν.

Μία ανακοίνωση που δεν φέρει την υπογραφή Μαντζούνη, ο οποίος θεωρεί ότι ουσιαστικά το έργο της επιτροπής έληξε από τη στιγμή που παραδόθηκε το ψήφισμα.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση:
«Στην εντυπωσιακή λαϊκή συνέλευση για τον Πανναυπλιακό οι φίλοι του που παραβρέθηκαν, έχουν αρνητική άποψη για τη φετινή διοικητική κατάσταση του συλλόγου,  πιστεύοντας πως δεν μπορεί η παρούσα διοίκηση να συνεχίσει να ηγείται. Αυτή είναι και η γνώμη που έχει διαμορφώσει το σύνολο των φιλάθλων της πόλης.

Ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις για την ανόρθωση της ομάδας, μετά την απαράδεκτη και καταστροφική αγωνιστική πορεία της είναι ο κ. Γ. Ψυχογιος. Καλούμε τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να πάρουν αποστάσεις ΤΩΡΑ από τους χειρισμούς του προέδρου, που κανονικά έπρεπε να είχε παραιτηθεί “ΧΘΕΣ”.

Η τελική λύση στην οικτρή κατάσταση της ομάδας θα δοθεί στη συνέλευση των φίλων της που θα συγκληθεί και με την συνδρομή του Δήμου Ναυπλιέων τις επόμενες μέρες .

Οι συμμετέχοντες στην επταμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη συγκέντρωση των φίλων του Πανναυπλιακού. 

Αλέκος Βλαχόπουλος
Κώστας Δημούλης
Γιώργος Λαπαθιώτης
Σωτήρης Μανός
Βαγγέλης Ντάνης 
Δημήτρης Ψαθάς»