ΨυχαγωγίαΑρχείο

Εξωγήινοι βομβάρδισαν το Ναύπλιο και κατευθύνονται προς το Άργος! (Pics)

Αφού πρώτα μας έφεραν χαλάζι καλοκαιριάτικα και μετά καύσωνα, τώρα αυτό!

Επίθεση από εξωγήινα αεροσκάφη δέχεται αυτή την στιγμή το Ναύπλιο, με την Αργολική πρωτεύουσα να θυμίζει σκηνικό από την γνωστή ταινία καταστροφής Independence Day!

independence day

Οι ιθαγενείς και οι τουρίστες είδαν κάτι να ξεπετάγεται από τον ουρανό αλλά δεν πήραν χαμπάρι εξ’ αρχής περί τίνος πρόκειται, και έτσι συνέχισαν αμέριμνοι την βόλτα τους στα σοκάκια τ’ Αναπλιού μέχρι που άρχισαν να τους πέφτουν οι εξωγήινες βόμβες στα κεφάλια…

independence day

Μάλιστα οι εξωγήινοι έφθασαν μέχρι το Τολό κάνοντας στάση για Φρέντο – Καπουτσίνο σε γνωστό καφέ – μπαρ του χωριού, το οποίο φεύγοντας βομβάρδισαν καταλάθος!

independence day

Αυτή την στιγμή τα βομβαρδιστικά κατευθύνονται προς το Άργος, και ήδη τα πρώτα πλάνα από την πρώην αναπλασμένη πλατεία του Αγίου Πέτρου είναι χαρακτηριστικά.

independence day

Οι εξωγήινοι δέχονται προσκλήσεις από όποιον επιθυμεί να βομβαρδιστεί και γι’ αυτό έφτιαξαν και site μέσω του οποίου μπορείτε να τους καλέσετε στην γειτονιά σας για να την κάνουν στάχτη και μπούρμπερι!

Η ιστοσελίδα ονομάζεται independencedaymystreet.com, και είπαμε να το τεστάρουμε κι’ εδώ στα λημέρια μας…

independence day

Η Ημέρα Ανεξαρτησίας ή Independence Day είναι μία εθνική γιορτή και αργία των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάθε 4η Ιουλίου (σαν σήμερα) οι Αμερικανοί γιορτάζουν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, που έλαβε χώρα το 1776. Η σελίδα είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη ταινία του 1996 που έχει θέμα μία εξωγήινη εισβολή στη Γη. Μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε και το sequel της.

Συγκεκριμένα στο Independence Day My Street μπορούμε να δούμε πώς θα ήταν η γειτονιά μας ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του πλανήτη, μετά από επίθεση εξωγήινων αεροσκαφών. Αρκεί να εισάγουμε την επιθυμητή διεύθυνση…και η ιστοσελίδα θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

independence day

Να σημειώσουμε πως η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Δεν χρειάζεται να λείπετε απ’ το σπίτι σας την ώρα του βομβαρδισμού…