ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Στόχος η τόνωση της εμπορικής κίνησης του Άργους (Vid)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα (18/10) οι διοργανωτές του νυχτερινού αγώνα Αrgos White Night Run που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου σε συνδυασμό με «λευκή νύχτα» για τα καταστήματα της πόλης.

Ο αγώνας που είναι ανοιχτός και δωρεάν σε όλους, θα λάβει χώρα σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, ενώ διαπερνά και τα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία της πόλης του Άργους.

«Το σημαντικότερο σε αυτόν τον αγώνα είναι η τόνωση των καταστημάτων της εμπορικότερης πόλης της Αργολίδας», δήλωσε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Πληροφορίες για τον αγώνα

Ο αγώνας θα είναι ανοιχτός – δωρεάν προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους και θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με όριο χρόνου τερματισμού των 5 χλμ. (60 λεπτά).

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια του αγώνα με ωράριο 18:00-12:00π.μ. και προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα.

Στο τερματισμό θα διεξαχθεί μουσική συναυλία όπου θα υπάρχει ο Κουμπαράς Αγάπης της ΚΕΔΑΜ για την οικονομική βοήθεια του μικρού Παναγιώτη Μπούφα που δίνει το δικό του αγώνα με τον καρκίνο στο Λονδίνο, ώστε να τον βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας, να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ.

Νυχτερινός αγώνας Άργος

Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων:
Εκκίνηση: Βασιλέως Κωνσταντίνου & Δαναού
Τερματισμός: Δαναού 3

Κατηγορίες: 
Γενική ανδρών, Γενική γυναικών

Ηλικιακές κατηγορίες συμμετεχόντων.
Ανδρών & Γυναικών: 
– 12-17
– 18-29 
– 30-50 
– 50 και άνω

Διαδρομή:
Βασιλέως Κωνσταντίνου (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο) – Κορίνθου – Ηρακλέους – Περούκα – Γενναίου Κολοκοτρώνη – Φείδωνος – Θεάτρου – Τριπόλεως – Μεσσηνίας & Αρκαδίας – Αρχαίας Βουλής – Θεάτρου – Δαναού – Τερματισμός (Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο).