ΚοινωνίαΑρχείο

Βρέθηκαν στο Ναύπλιο οι εξαφανισμένες αδελφές από το Δήλεσι

Στο Ναύπλιο βρέθηκαν οι δύο αδελφές από το Δήλεσι Βοιωτίας που αγνοούνταν από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το tvstar.gr επικοινώνησαν χθες το απόγευμα μέσω της γραμμής «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας και έπειτα με τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας όπου δήλωσαν ότι βρίσκονται στο Ναύπλιο μαζί με το νεαρό φίλο τους (ο οποίος είχε εξαφανιστεί επίσης από το σπίτι του) και ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Από την Αστυνομία τους ζητήθηκε να πάνε στο Α.Τ. Ναυπλίου, οι ίδιες όμως αρνήθηκαν και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να έρθουν να τους παραλάβουν έξω από γνωστό κατάστημα της περιοχής.

Βρέθηκαν στο Ναύπλιο οι εξαφανισμένες αδελφές από το Δήλεσι

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από Βοιωτία και Αργολίδα. Ο 19χρονος φίλος τους, ανηψιός γνωστής ηθοποιού, ήταν μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, με σκοπό να τις βοηθήσει και να τις πείσει να επιστρέψουν.

Οι δύο αδελφές κατήγγειλαν στις Αρχές ενδοοικογενειακή βία και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων. Για την ώρα δεν έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους καθώς δεν το επιθυμούν και κρατούνται σε ασφαλές μέρος.

Διαβάστε Επίσης: 
Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών από το Δήλεσι.