ΑθλητισμόςΑρχείο

Έπεσαν οι τζίφρες για το κολυμβητήριο

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψαν σήμερα την προγραμματική σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Ναυπλίου. 

Ο Δήμος Ναυπλιέων με συστηματικές και προγραμματισμένες ενέργειες δίνει λύση στην διαρκή λειτουργία του κολυμβητηρίου μας καθ’  όλο το έτος. Το έργο, ύψους 248.000 €, προβλέπει την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας και την προμήθεια μονωτικού καλύμματος.

Ο Δήμος προχωρά άμεσα στην δημοπράτηση του έργου, επιδιώκοντας την έγκαιρη υλοποίησή του. Σύντομα ο υγρός στίβος του Ναυπλίου θα κατέχει την θέση που του αξίζει, συνεισφέροντας στην αθλητική κοινωνία.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας που ήταν παρών στις υπογραφές, «η ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών θα προσφέρει πολλά στους κατοίκους του Δήμου, στα ναυταθλητικά σωματεία και κυρίως στη νεολαία της πόλης και της γύρω περιοχής που θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να προπονούνται και να αθλούνται όλο τον χρόνο και να μην αναγκάζονται να μετακινούνται σε κλειστά κολυμβητήρια γειτονικών πόλεων».

Υπογραφές για κολυμβητήριο Ναυπλίου

Υπογραφές για κολυμβητήριο Ναυπλίου

Υπογραφές για κολυμβητήριο Ναυπλίου